Modies Zelalzelal yok bu bim marketten alınma sallanan beşik diye geçiyor. 65x123 ölçülerinde içine yatak 60x120 alınıyor. İleride çalışma masası yapılıyor. Ters kurarsan da karyola oluyor
Zelalzelal Merveyarali bende bilmiyorum hiç görmedim ve ilk gebelik olunca hiç birşey bilmiyorum netten araştırıyorum bende
Sedasss Kizlar öneri postunu bulamadim buraya yazdim kusura bakmayin . Buhar makinasi alacagim odaya ne almaliyim dermaa mi weewel mi ?
denizcik Sedasss canım ben kullanmadım ama bebeği olan bir arkadaşımda weewell vardı gayet memnunlardı. Kullanan arkadaşlar varsa cevap verirler umarım☺️
Rrraaaiiinnn Sedasss merhaba ben buhar makinasi weewel aldım ama yüksek modelinden değil bu orta halli olan whc714 modelinden kullanmadım daha ama yorumlar güzeldi ve videosunu izledim bi tane üfleme etkisi hoşuma gitmişti bilginiz olsun.
Mentesderyaa Depend için çok teşekkürler hemen şok internetten aldım yarın magazadan teslim alacagım ✌️
Oztrk https://hizliresim.com/9aMvVZ kızlar yapabildim mi bilmiyorum ama bimde önceden gelem bebek 5 li hastane çıkışı 6.90 tl ye inmiş heryerde varmı bilmiyorum ama ankaradan aldm
Rhk0158 Oztrk önceden kalan ürünlerde iyi indirim oluyo gerçekten burda kalmak ne kelime geldiği gün bitiyo iyi almışsın canım
Ysmnnn Şimdi şok a baktım sadece büyük boy var. Şok tan orta boy alan var mı? Sadece büyük boyunda mı indirim var?
Oztrk Ysmnnn canım büyük boyda alabilirsin bende nasıl bisey diye merak ediyordum öyle aman aman büyük değil ve lastikli
Rhk0158 Ysmnnn ben normalde 36 bedendim 69 kiloyum 4-5 haftam kaldı bende büyük aldım herkes büyük boy al demiş zaten sarıyomuş
Sevdaliza Kızlar bugün e bebekten delice alışveriş yapıp 730 tl ile çıktık 199,90 a beşik aldık efsane bişey eşim hemen kurdu bebek bakım çantası beğendim şuan indirimde lacivert baby Mom marka 59,90 mağazada sordum indirim var 35 liraya geliyor dedi zaten 59 indirimli fiyat dedim aldım fişte 35 liraydı 😂😂