Meriipella1 @Pinkbabe çok saçma bence benim kızım olucak 8 haftalıkken bile belliydi el kol tomurcukları oluşuyodu sonrasında da aynı şekilde git gide büyüdükçe zaten bebeğe daha çok benziyolat
Pinkbabe Selinnnce Maaşallah canım işte saçmalık olduğunu bile bile öğrenene kadar acaba diyor insan 😀
Pinkbabe Alessia Hurafe işte canim 😀 Öğrenmemize daha cok var o yüzden bunlara bakar olduk vakit geçsin 😀
Pinkbabe Meriipella1 Maaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah benimki 8+5 haftalık minicigiz daha 😀
Meriipella1 @Pinkbabe minik fasulyee 🐣 allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin zaman çok çabuk geçiyo bi zaman sonra bakmışsın büyümüş inşallah
Pinkbabe Meriipella1 Evet ya minicik ama çok çabuk büyüyor bu dönem 💕 Amin canim benim hepimiz inşallah 😀
FSCMK Pinkbabe 10 haftalıkken gittim hatta ultrasyon resmide var kafası felan her yeri belli ve kızım olucak herkes erkek sandı ama kızım olacak
Pinkbabe FSCMK Ipek34 Yurdanur Minik_Hanim Sirrlfehva Maaşallah kızlar hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı önemli olan 💕 Ama merakta ediyorum her kafandan da bir ses çıkıyor bu nub teorisi kaçıncı haftadan sonra bakılıyor acaba 😌
Ipek34 Pinkbabe böyle bi şey yok insan gelişimi olarak düşünün cinsiyet farketmez gelişim aynı şekilde ilerler
Yurdanur Pinkbabe mantiken düşününce bana saçma geldi ikisininde gelişimi aynıdır ki cinsiyet ayrımı bile 16 dan sonra kesin oluyor..öyle bişi olsa doktorlar 8.haftadan itibaren cinsiyeti söylemeye başlarlardı
Minik_Hanim Pinkbabe hiç alakası yok gelişimleri aynı ilerliyor benim de kızım olacak hep kolu bacagi yerindeydi çok şükür
Sirrlfehva Pinkbabe 9 haftalıkken minyatür şekilde eli kolu vardı kız bizimki öyle seyleri cok uyduruyorlar ya daha neler var :)