Dorukunannesi95 betulaslantass ben 12.haftamda gittim pipisini apacik gosterdi bize sonra ense kalinligina bakicakti doktor o kadar dürttük bana misin demedi kipirdamadi resmen öksürme dürtme hiç işe yaramadi😂 erkekler de yan gelip yatiyor kuzum
Pinkbabe Dorukunannesi95 😂😂😂 kıyamam ya maaşallah tatlı dondurma ise yarıyormuş o gibi durumlarda canim 😀
betulaslantass Dorukunannesi95 bakalım Ramazanın ortasına doğru bi kontrole gideceğim çokta merak etmiyorum cinsiyetini sağlıklı olsun da inşallah ☺️
Dorukunannesi95 Pinkbabe vişne suyu içtim az bisey recel ama ise yaramadi doktorumuz da dogumdan sonra da insallah boyle uykucu olur dedi😀
Zmrtbdk Pinkbabe benim kızım olacak hiç öyle ilk 3 ay et parçası gibi görünmedi.İkisi de insan ve oluşum aşamaları aynı.Cinsel organları farklı bir tek.İnsanlar ne diyeceğini şaşırmış artık.
Zmrtbdk Pinkbabe yok canım eskiden bilim yok,internet yok,vakit bol.Bir sürü hurafe üretmiş insanlarımız bu konularda.Bazılarına insan hayret ediyor nasıl bir hayal gücü mübarek diye 😅
Pinkbabe betulaslantass Amin en önemlisi sağlık kiz erkek hepsi evlat ama insan merak ediyor iste ister istemez :))
Pamuk34 Pinkbabe Sacma baya benim oglum olcak baya kacinci haftalara kadar et parcasi gibiydi hic biyeri de belli degildi cnm hurafe bunlar
Bebekim123 Pinkbabe yooo benim kızımın 9 haftalık fotoğrafı var herşeyi belli oluyor canım vücut hatları bize de erkek kesin dediler ama bissss bir premsesissss😍
Bebekim123 Pinkbabe 13.haftada canım 15’de devlete gitmiştim orada da söyledi ve 21.haftada detaylıda kesinleşti artık😍