Pinkbabe Kızlar 8+5 hamileyim dün usg'de gördük bebegimizi kolları bacakları belli oluyordu 😌çevremdekiler erkek böyle olur kızlar 3 aya kadar et parçası gibi görünür usg'de kolları bacakları belli olmaz diyorlar merak ettim var mi doğruluk payı bunun acaba ??
betulaslantass Pinkbabe banada öyle söylediler 11 haftalıkken baya hareketliydi . Erkek tez canlanır kesin erkek diye yorum yaptılar ama doktor bişey söylemedi 😄
Sengulkrgz Pinkbabe Anne karnindaki kiz ve erkek gelisimi aynidir.Bireysel farklilik yada cinsiyet farkliligi yoktur...Kizin erken kolu cikar erkegin gec diye bir sey sacmalik
Yaser27 Pinkbabe valla canım benim bebiş de senin haftalarda yerinde durmuyordu hatta doktor bile şaşırdı sizin işiniz var bununla dedi ama benim kızım olacak.
Selinnnce Pinkbabe o ne sacmalik ya😂 12. Haftadan once bile belliydi ayaklarini kollarini oynatiyodu benim kiz:))
[silindi] betulaslantass kız tez canlanır derler ama bilmiyorum 😂😂 eskilerin kafası daha rahatmış be bi hurafeye inanıp rahatlatmışlar kendini şimdi doktora bile inanmıyorlar 😂😂😂
Dorukunannesi95 betulaslantass ben 12.haftamda gittim pipisini apacik gosterdi bize sonra ense kalinligina bakicakti doktor o kadar dürttük bana misin demedi kipirdamadi resmen öksürme dürtme hiç işe yaramadi😂 erkekler de yan gelip yatiyor kuzum
Pinkbabe Sengulkrgz Ben de fiziksel farklılık olabileceğini düşünemedim gelişim acısından çok fazla ama enteresan geldi Yine de buraya bi sormak istedim 😀
Pinkbabe Yaser27 Ay maaşallah canim benim ya😀 Vallahi canım benimki de kıpır kıpırdı ekranda ve kollar bacaklar belliydi 💕 Seninkinin de belirginmiydi kolları bacakları bu haftalarda 🤗
Yaser27 Pinkbabe son adet tarihine göre 12 hafta da ama bi hafta onde gidiyordu 13. Hafta da söyledi doktor kızımızın olacağını
Yaser27 Pinkbabe valla inanma bana da hep erkek diyorlardı hatta biz bile erkek hissediyorduk doktor kız deyince boşluğa düşer gibi olduk anlayacağın kimseye kulak asma sonra kesinleşince tuhaf oluyorsun 😁😁
Pinkbabe Yaser27 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım 🤰 Sağlıklikli olsunda merak ediyor işte insan 😀 o zaman benim de az kaldı inşallah öğrenmeme 🐞
Pinkbabe Selinnnce Maaşallah canım işte saçmalık olduğunu bile bile öğrenene kadar acaba diyor insan 😀
Pinkbabe Selinnnce Maaşallah canım işte saçmalık olduğunu bile bile öğrenene kadar acaba diyor insan 😀
[silindi] Pinkbabe demekki hurafelerde yöreden yöreye değişiyor. 😂😂😂😂😂her türlü canlanacak bu bebekler 😂😂