feyzaa34 Mervemehr tamam zeynep elif olmaz😀 Biz benim kıza arya koyucaz🙄 (eşim istedi) Asel Meva Beril Ipek Ravza Rana ( kardeşimin ismi☺) Miray Beren Deren Minel Sare Erva Ebrar Bu kadar kuzum😀 tabi bunlar benim beğendiklerim😛 seç beğen al😂
Zeynepemre Ahmet Erdem olabilir. 🤗 Kızımın adı Zeynep Eslem oğlum olursa da Yusuf Erdem koyacağım insallah 🌸
Merveyarali Minikkkuzummm evet benim de hoşuma gitti canim mimar sinandan dolayi olabilir diyorum ya da selim
BiDunyaMutluluk Eğer eltim koymasaydı Ahmet ismini ben oğluşum olursa Ahmet Ege koyucaktım çok severim bu ismi. O da Ahmet Tuğra koydu o da çok uyumlu oldu bence. Tavsiye ederim. Komşumun oğlu da Ahmet Arda 😊
Merveyarali BiDunyaMutluluk tuğra bence cok güzel ama eşim ülkücü ismi diyor ne alakaysa isimler ne ara bu kadar siyasileşti bilemiyorum😃😃
BiDunyaMutluluk Mervemehr zeynep koymak istiyorsan Zeynep Duru çok hoşuma gidiyor benim 😍 Duru ismi tek başına bile güzel ama kuzenimin kızı olduğu için ben koymak istemiyorum 🤭
Merveplnc Merveyarali ahmet aslan canım ben düşünüyordm erkek olursa diye 😂 prensesim geliyor 2.ciye inşallah😂
feyzaa34 1eylulunuz Kopyala yapıştır yaptım buyur canim😀😀😜 Biz benim kıza arya koyucaz🙄 (eşim istedi) Asel Meva Beril Ipek Ravza Rana ( kardeşimin ismi☺) Miray Beren Deren Minel Sare Erva Ebrar Bu kadar kuzum😀 tabi bunlar benim beğendiklerim😛 seç beğen al😂