Merveyarali Gnl0606 asaf diyen çok oldu ben de begendim eşim de ama niye koymuyiruz bilmiyorum 🤣 kararsızlık başa bela
Merveyarali Minikkkuzummm evet benim de hoşuma gitti canim mimar sinandan dolayi olabilir diyorum ya da selim
Minikkkuzummm Merveyarali Suheyb bin Sinan diye bi sahabi varmış canım hayatını okuduk çok güzeldi. Aynı Zaman da Yavuz sultan selim in en sadık veziri imiş😊
Merveyarali BiDunyaMutluluk tuğra bence cok güzel ama eşim ülkücü ismi diyor ne alakaysa isimler ne ara bu kadar siyasileşti bilemiyorum😃😃
BiDunyaMutluluk Merveyarali yaa ne alakası var 😄 eski türk isimlerinden ve çok güzel Bi isim bence 😊 gerçekten ben de kızım olursa Eylül koymak istiyorum dedim hemen siyasi isim koyma dediler bana çok kötü Bi durum bence 🤨
Didododi Merveyarali Büyüdüğünde sanki şair ismi gibi geldi paylaşmak istedim :) tamamladığını düşündüm
Merveyarali Annevebebisi ahmet fatih ailede var yoksa çok güzel. Kerem selim hepsi çok güzel. Sorun şurda ki, hangisi😂
Merveyarali Ahmet gökalp nasil sizce kızlar ahmet arif ahmet sinan ahmet aras ahmet asaf bunlar hoşuma gitti