Mervemehr Ahmet babişkomun adı ayrı bi seviyorum. Yanına talha ya da kerem olabilir. Oğlum olsa bu ikisinden birini koycaktım ama kızım olcak isim bulamıyorum😊
Zeynepkbsk Ahmet eşimin ismi ve ahmet ismini çok severim bence tek başına daha güzel ama illa 2 isim düşünüyorsanız Ahmet efe Ahmet arda Ahmet selim Ahmet taha Bide soyadiniza da uyumlu olsun tabi bunuda göz önünde bulundurun 😊💙🤗
Kuzeynermin Merveyarali ilk başta Ahmet eren diye düşünmüştüm ki taa ki ahmet kuzey aklımızı alınca kuzey de karar kıldık✨ Ahmet arda da hoş , düşünürseniz🙋🏻♀️
Mervemehr feyzaa34 ay çok sevinirim ya 😁 insan kendi çocuğu olunca hiç bi isim beğenmiyomuş. Zeynep elif olmasın çok var eşimin akrabalarında onun dışında tavsiye alabilirim:))
Kbryldrmr Merveyarali ben cinsiyeti öğrenmeden 3 gün önce rüyamda gördüm Ahmet Efe diye sesleniyorum ve oğlum olacağını öğrendim 😃
feyzaa34 Mervemehr tamam zeynep elif olmaz😀 Biz benim kıza arya koyucaz🙄 (eşim istedi) Asel Meva Beril Ipek Ravza Rana ( kardeşimin ismi☺) Miray Beren Deren Minel Sare Erva Ebrar Bu kadar kuzum😀 tabi bunlar benim beğendiklerim😛 seç beğen al😂
BiDunyaMutluluk Mervemehr zeynep koymak istiyorsan Zeynep Duru çok hoşuma gidiyor benim 😍 Duru ismi tek başına bile güzel ama kuzenimin kızı olduğu için ben koymak istemiyorum 🤭
Merveyarali Gnl0606 asaf diyen çok oldu ben de begendim eşim de ama niye koymuyiruz bilmiyorum 🤣 kararsızlık başa bela