Ebruliiii Melisecmel allah bizlere sabır versin eşlerimizede akıl birazda incelik .sanki hamile kalmadan önce daha anlayışlıydı şimdi inada gözüme sokuyo sanki herşeyi 🙁 kaç gündür kendimi tutuyorum bugün tutamadım içtim bi dal 🙁
Nihanak Nisaninannesi malesef ki ben de oyleyim 😔 vicdanim oyle.sizliyo.oyle.sizliyo anlatamam ama gene de vazgecemiyorum deli.cikicam yaaa 😢😔
Benimisteo Aslan12 Bende hamile oldugumu ogrendigimde biraktim. 35 haftaligim toplamda iki sigara ictim.
Aslan12 Nihanak gerçi tanıdığım çok insan hamileliği boyunca paket bitiriyordu günlük ama genede korkuyorum çok zararlı Ne diyelim artık allahım evlatlarımızı korusun 🙏😔
Filiz0016 Melisecmel seni anlıyorum canın sklsa gitmek istesen kapısını çalacağın kimse yok dişini sıkıp oturuyorsun..
Mutluhamis Hamile olduğumu öğrendim 4 haftalıkken en fazla 7-8 haftaya kadar içmişimdir oda bırakma çabası sonra bi daha ağzıma sürmedim şuanda tamamen bıraktım midem kabul etmiyor zaten bazen cafelerde içenleri görüyorum ve içesim geliyor sonra tiksindiğimi hatırlıyorum iyiki bırakmışım bana tek eksisi kilo oldu isterseniz bırakabilirsiniz ben bıraktıysam herkes bırakır ki ben çok keyifle içiyordum sigarayı şuanda 22 haftalık olduk
Mrvee41 14 haftalık oldum ne yazik ki vicdanım sızlasada bırakamıyorum hamile kalmadan günde 1 paket iciyordum . Simdi günde 1 dal iciyorum . Ama elimde degil kokusunu duyunca canim istiyor resmen sigara aseriyorum 😏😏
Deletedmom133 Cigdemruzgar kesinlikle erken doğsa bile ciğerleri geşilmediğinden yaşama tut unmaya çalışıyor kaldı ki ben onun minnacık ciğerine nasıl zarar veririm 😣