Deletedmom133 Cigdemruzgar kesinlikle erken doğsa bile ciğerleri geşilmediğinden yaşama tut unmaya çalışıyor kaldı ki ben onun minnacık ciğerine nasıl zarar veririm 😣
Benimisteo Pamukgirl iki sigara icin de hastaneye gidiyosan seni baya zor bi hamilelik bekliyo demek. Allah yardimcin olsun
Pamukgirl Uurbsra evet gitmemi gerektirmiyor ama gün boyu ağladım üzüldüm sigara içince kızımı görmek istedim mutlu olabilmek için sebebi bu
Elikkk Hamileliğim boyunca ilk 5 ay bıraktım sonra 2 ay ıçtim şimdi gene bıraktım 10 gün oluyor artık içmiyorum ıcmicem kendime çok kızdım aslında bebegimden bende değerimi bu zıkkım dedim sigarayla konuştum irademe yenilmicem içtigim zaman daha çok zarar görüyorum piskolojik olarak sürekli vicdan azabı bebeğime bişey oldumu korkusu bu daha çok beni zora sokuyor vala en iyisi dedim içiyim yıllarca bebeğimi emzirmek istiyorum onu zehirli sütümle mi emziricem olmaz dedim bi dur dedim ona verdiğim paraya oğluma neler alırım sigara içmeden yaşamak bir harika 10 gün oldu yoksunluk iyice azaldı 1 aya geldiğim zaman tamammmen kurtulucamınşallah
LareninAnnesi Aslan12 Malesef hamilelik boyunca içtim. Şimdi emziriyorum yine bırakamadım daha az içiyorum gerçi fırsat olmuyor çünkü .. Çok şükür kızım sağlıklı ama tabi bırakabilen bırakmalı.
AsilveAnnesi LareninAnnesi bebek iyi mi kuzum peki var mi bi sıkıntı. Bende kullaniyorum da gunde 4 tane ama.hep bi korku vicdan azabi icimde ondan sormak istedim sana
haklisinesracim İçin tabi ki en fazla bebeginizde hastalik riskini arttırırsınız. Hayır yani keyfinizden önemli değil ya bebeğe nolursa olur kader sonuçta. 5 cmlik sigaranın hatrini çiğnemek olmaz.
Mskywalker Of ya ben de istemiyorum içmek. Gerçi iki gündür içmiyorum. Hamile olmadan önce de bir paketi 3 günde bitiriyordum. Hamile kaldığımdan beri bir paket 1 haftada zor bitiyor. Bazen günde 3-4 tane içiyorum bazen hiç içmiyorum. Bu ara bir tiksinti geldi inşallah başlamam bir daha. Ama iştahım açıktı zaten iyice açıldı sigarayı az içince.
LareninAnnesi AsilveAnnesi Sağlıklı çok şükür 1 aylık olduk bir sorunumuz yok erken doğum riskiyle gebelik geçirmeme rağmen tam 9 aylık doğdu küveze de girmedi. Şuanda kg alımı da iyi..
Cmrem52 Valla ben ilk hamileliğim tedaviyle oldu hamile kalana kadar sigara içmeye devam ettm doktorum içme diodu ama gelin görünki bırakmak zor oluyodu ssonra test yapacagm zaman cıkarsa son dalımı içim bırakcam dedm bir baktm cıktı sonra hiç ağzıma sürmedm tiryakisi olan ben bir anda kestm herkez cok sasırmıstı. Dogduktan snra emdiremediğim için tekrar başladm 4 sene sonra tekrar tedaviyle hamile kaldm gene öğrenir öğrenmez bıraktım su an 11 haftalık aramıyorum bile bazn aklıma vuruyo snra geçiyo 😊 inanın beyinde bitirdin mi tamam bırakıyorsunz heleki küçük meleğinizi düşününce