Tubikk Elfibrhm2609 selindalyanda Elfibrhm2609 Allah yardımcın olsun canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah🤗 darısı bizim başımıza 💙🤰🏻🙏
AsyeNarSusam Allah bir avazda kurtarsın canım seni de bebişinide. Senin minik Bayadır duramıyordu zaten diye hatırlıyorum hastane yatmıştın. Çok şükür 37 leri görebildin yine
Gozdekaraoglu Elfibrhm2609 ayyy hadi inşallah bu sefer sağ sağlim kurtulup kucağına alırsın inşallah 🙏 dualarımız seninle 🌸💕
YaseminBatrk Elfibrhm2609 allah yardımcınız olsun inşallah . Hayırlı haberler ile dönün. Suni sancı etki etti mi açılmanız oldu mu
Eliferkan Elfibrhm2609 suni sancı nasıl benmde kzıım çok yukarda sancmda henüz yok ama normal olsun istiyorum haftaya perşembe yatış yapıcaz fakat korkuyorum suni sancıdan ve sancıyı çekipte inmezse bebek diye düşünüyorum öyle bi ihtimal olabilir mi acaba
Elfibrhm2609 Eliferkan şuan tozunu artırmıyorlar bebek yukarıda olduğu için daha inmedi şiddetli dayanamayacak şekilde şancı da cekmiyorum
Eliferkan Elfibrhm2609 benimde durum aynı şeklde bebek kanalda değil inmiyo 39+1 şu an 40 a kadar beklicem. Allahım yardımcınız olsun kolaylık versin inşallah