Elfibrhm2609 Şuan 1 cm açılmam var suni sancı veriliyor inşallah hayırlısıyla kolaylıkla atlatayım dualarınızı bekliyorum arkadaşlar🙇♂️🙇♂️🕊
EliniVermiyorHayat Elfibrhm2609 Bişeyi merak ettim canım sancın varmıydı her 1 cm açığı olana hemen suni sancı verilmez diye biliyorum neye göre verdi sancıyı 🤔🤔
glerfilizY Elfibrhm2609 Allah yardımcınız olsun 🙏🏻sağlıkla kucağınıza alın miniğinizi 🎈🐣👼darısı bizlerin başına inşallah🤗☺
aasenamerve Elfibrhm2609 dur buraya geçeyim senin postta konuşalım 😀 sancıların ne alemde nasıl çıkıyor nst de ?
Elabadeninannesi Allah sağ sağlim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin hadi bakalım bir avazda inşallah
EliniVermiyorHayat Elfibrhm2609 Allah yardımcın olsun canım hadi inşALLAH bi avazda kavuşursun bebişine🤗🤗
YaseminBatrk Elfibrhm2609 suyunuz mu geldi neden yatışınız yapıldı acaba . Allah yardımcınız olsun bu Arada
Elfibrhm2609 aasenamerve nstye göremedim canım yattığım için ağrılar çıkmış ama hemşire öyle dedi suni sanci serum takılı şuanda bebeğim çok yukarıda imiş 2 oldu bakılıyor alttan 1 cm hala
Leylaa16 Elfibrhm2609 Elfibrhm2609 bir yerde okumuştum. Sancilarini ayakta karsilamak gerekiyormus. Ayakta durdugunuz sürede yercekiminden dolayi bebegin asagi inmesi gelmesi kolaymis. Yatarak olmaz yaziyordu. Tabi agrilarla ayakta sancilari karsilayabilir msin bilmiyorum. Sadece bir tavsiye. Saglicakla al kucagina insaallah
aasenamerve Elfibrhm2609 ağrıların dayanılmaz mıydı neden yatış verdiler ki acaba 1 cm ye. Daha 40. Haftaya da gelmedin. Ben yatış verdiler diyince kesin 3 cm yi bulmuştur açıklığın dedim. Demekki sancın baya çıkmış. zorlanmadan açılır inşallah en kısa zamanda