yokolmuyor Elfibrhm2609 benimde 37+2 aynıyız sağlıkla bir avazda al inşallah kucağına canım... ben de istiyorum artık ya😊☺
YaseminBatrk Elfibrhm2609 suyunuz mu geldi neden yatışınız yapıldı acaba . Allah yardımcınız olsun bu Arada
Elfibrhm2609 YaseminBatrk sancılarım ağrım var bekliyorduk zaten erken doğum riskim vardi o yüzden canim
Esmazeynep Elfibrhm2609 ay canım seni çok merak ediyordum. Tek nefeste kurtulursun inşallah bizleeride haberdar et kontrolden sonra mi yatışın yapildi
Gozdekaraoglu Elfibrhm2609 canım Allah yardımcın olsun suyun geldimi . Durumun nasıl iyisindir inşallah 🙏
Tubikk Elfibrhm2609 selindalyanda Elfibrhm2609 Allah yardımcın olsun canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah🤗 darısı bizim başımıza 💙🤰🏻🙏
AsyeNarSusam Allah bir avazda kurtarsın canım seni de bebişinide. Senin minik Bayadır duramıyordu zaten diye hatırlıyorum hastane yatmıştın. Çok şükür 37 leri görebildin yine
Gozdekaraoglu Elfibrhm2609 ayyy hadi inşallah bu sefer sağ sağlim kurtulup kucağına alırsın inşallah 🙏 dualarımız seninle 🌸💕
YaseminBatrk Elfibrhm2609 allah yardımcınız olsun inşallah . Hayırlı haberler ile dönün. Suni sancı etki etti mi açılmanız oldu mu