Kizlarr 🤗🤗 bebegimin bazi hareketlerinden sonra karnimdan cit cit diye ses geliyo sizde de yasayan var mi ? 😀 bu arada 37 +4 haftaligizz 😍😍
Karnimdan cit sesi
Denzbus hıçkırık olabilir mş acaba ? 🙂
Handeaslan39 hickirdigindaa biliyorum 😂 ust uste surekliyo piy pit diye segiriyo 😂 ama bu bildiginn citt sesi hani kemik citlar ya oyle bise 😀
Denzbus ay valla canım daha önce hiç ben yaşamadım öyle bişey 😂😂 yer değiştirdiği için mş öyle acaba 😂😂
Vallaa bilmiyorumm cnm ama hareket ettiginde oluyo iste siddetli sert hareket ettigindee 😂😂
Denzbus bennnn fakat sanki tıkır tıkır eden bır ses 🤣
GamzeGoktas vallaa tikir tikir cit cit 😂😂
Denzbus yaaa bende oluyor sonunda buldum birini 😊
Denzbus hatta nette araştırdım,hamile arkadaşlara sordum anlatamadım kimseye nasıl olduğunu.Sanki sakız çiğnerken çıt çıt çıkan ses gibi,ya da çok küçük bi kemiğin çıtlaması gibi bir ses.En son eşimde duydu ama 😀
Denzbus ay evet bende korkmustum acaba neler oluyor icimde diye bildigin cit sesi geliyor acaba derinin catlama sesi mi dedim bildigin cit gibi cirt gibi 🤦♀️ ☺ Sadece bende oluyo sanmistim en azindan tek degilmisim arada bir catir cutur neler yapiyo bu minnaklar icimizde acaba 😆😆
Simdi baktim google dan karin cildinin catlama sesiymis dogru tahmin etmisim 😔😔
Ecrininannesi ama hiç çatlağım yok ki 🤔
ceydatoker bende 32+3 deyim bende de hic catlak yok cit sesi merdeyse gunde 2 kere falan geliyor acaba alttaki deri tabakasimi oluyor ama bildigim disardan duyuluyor ses bu cumartesi randevum var soracagim doktora bende
Ecrininannesi bende 37+6dayım. 20li haftalardan beri duyuyorum ama.Bende Çarşamba sorayım doğurmazsam o güne kadar 😂
ceydatoker hadi bakalim dogurursanda saglikla sihhatle bi avazda ins canim ☺
Ecrininannesi amin canım inşallah sizlerde 🙏🏻😍
Bende 36.haftamdayim bi kac kere bende duydum arastirdim ama bilimsel bir aciklamasi yokmus cok tuhaf ama 😊
Valla benimde hareket ettikçe çat çut küt 🤣 tam olarak kanıtlanmamış ama bebeklerin eklem sesleri oldugunu söylüyor Dr. Kaan Kocatepe 🤗