Denzbus ay valla canım daha önce hiç ben yaşamadım öyle bişey 😂😂 yer değiştirdiği için mş öyle acaba 😂😂

Vallaa bilmiyorumm cnm ama hareket ettiginde oluyo iste siddetli sert hareket ettigindee 😂😂

Denzbus hatta nette araştırdım,hamile arkadaşlara sordum anlatamadım kimseye nasıl olduğunu.Sanki sakız çiğnerken çıt çıt çıkan ses gibi,ya da çok küçük bi kemiğin çıtlaması gibi bir ses.En son eşimde duydu ama 😀

Denzbus ay evet bende korkmustum acaba neler oluyor icimde diye bildigin cit sesi geliyor acaba derinin catlama sesi mi dedim bildigin cit gibi cirt gibi 🤦‍♀️ ☺ Sadece bende oluyo sanmistim en azindan tek degilmisim arada bir catir cutur neler yapiyo bu minnaklar icimizde acaba 😆😆

Simdi baktim google dan karin cildinin catlama sesiymis dogru tahmin etmisim 😔😔

ceydatoker bende 32+3 deyim bende de hic catlak yok cit sesi merdeyse gunde 2 kere falan geliyor acaba alttaki deri tabakasimi oluyor ama bildigim disardan duyuluyor ses bu cumartesi randevum var soracagim doktora bende

5 ay sonra

Bende 36.haftamdayim bi kac kere bende duydum arastirdim ama bilimsel bir aciklamasi yokmus cok tuhaf ama 😊

Valla benimde hareket ettikçe çat çut küt 🤣 tam olarak kanıtlanmamış ama bebeklerin eklem sesleri oldugunu söylüyor Dr. Kaan Kocatepe 🤗