ceydatoker Denzbus hatta nette araştırdım,hamile arkadaşlara sordum anlatamadım kimseye nasıl olduğunu.Sanki sakız çiğnerken çıt çıt çıkan ses gibi,ya da çok küçük bi kemiğin çıtlaması gibi bir ses.En son eşimde duydu ama 😀
Ecrininannesi Denzbus ay evet bende korkmustum acaba neler oluyor icimde diye bildigin cit sesi geliyor acaba derinin catlama sesi mi dedim bildigin cit gibi cirt gibi 🤦♀️ ☺ Sadece bende oluyo sanmistim en azindan tek degilmisim arada bir catir cutur neler yapiyo bu minnaklar icimizde acaba 😆😆
Ecrininannesi ceydatoker bende 32+3 deyim bende de hic catlak yok cit sesi merdeyse gunde 2 kere falan geliyor acaba alttaki deri tabakasimi oluyor ama bildigim disardan duyuluyor ses bu cumartesi randevum var soracagim doktora bende
ceydatoker Ecrininannesi bende 37+6dayım. 20li haftalardan beri duyuyorum ama.Bende Çarşamba sorayım doğurmazsam o güne kadar 😂
gizempoyrazim Bende 36.haftamdayim bi kac kere bende duydum arastirdim ama bilimsel bir aciklamasi yokmus cok tuhaf ama 😊
Busucan Valla benimde hareket ettikçe çat çut küt 🤣 tam olarak kanıtlanmamış ama bebeklerin eklem sesleri oldugunu söylüyor Dr. Kaan Kocatepe 🤗