Nzldr Mmelikee gec gdöllenme olsa tarihin daha da ileri olması gerekmez miydi cnm kafam karıstı erken alıomuş gb geliyor
Mrv93 Nzldr 1 haftada geç döllenme varki son adet tarihinden sonrası nasılsa illa çok olmasına gerek yok.. Ama tek aklıma gelen bu oldu keşke sorsaydın doktoruna bende merak ettim şimdi
Nzldr Mrv93 sordum ama dediği bizim için ultrason ölçümleri önemli olan , ona göre gidiyoruz dedi sonra da bişi diyemedim ama aklım takıldı kaldı :( , sağol canm
kbratsn Esmanur42 39+1 olduk son günlerimiz artk ama gelmiyor beklemedeyiz ilk bebegim normal bu da normal doğum olacak tabi 4 kiloyu geçmezse
Duyguukrtgl serdenli 17 günüm kldı oluyor cnm en cok uzandıktan sonra kalkarken igne gbi batıyor agırkık basıyor
Serifeehorasan Mrv93 canımm bende de durum aynıı normalde 37 +3 olmamız gerekirken 38+3 haftayla uyumlu Doğumu ne zman olur bilmiyorum ama artık gelsinn yaa beni baya zorluyo bacak aramdaki kemikler sızlıyo
Mrv93 Serifeehorasan benim aynı gidiyor oyüzden hiç bilmiyorum ama artık bende baya yoruldum son 3 gündür de ayaklarım şişmeye başladı ben zaten sıcakta şişerdim şimdi daha çabuk oldu sadece ama maşallah benim kız kıpır kıpır🎀
Meleksu Bizde 36+3 üz vajinada acayip agrı ve baskı var yatmak kalkmak yatakta dönmek çok zor artık sizde öylemisiniz anneler onun dışında sancı falan Yok normal Doğumu bekliyoruz İnşAllah Allah hepimizi kurtarsın bu arada 20 kilo aldım🙈
Serencakarli Aselmelegim 36+4 olduk ama bugün sancılar başladı doktorla görüştüm ağrılar artsa bu gece artmassa yarın kontrole gidicez bakalım yarım saate bir ağrı oluyo