Sezenkarademir Esmanur42 15 gün kaldı. 😂😂 Çıksa da rahatlasam 😂 her gün bu gün doğum yapar mıyım acaba diye uyanıyorum artık 😂😂
Seydaruzgar Esmanur42 37+2 olduk bugün kontrolüm vardı suyum azalmaya başlamış. Doktorum doğur artik bol bol yürü merdiven çık dedi. Bakalim bekliyoruz hayırlısıyla
Purelove Pln7321 yaa 37+5 olduk nasılsın sancın ağrın var mı benim ara ara bel ağrım oluyo, dünden beri de ilk kez kasıklarıma batmalar oldu.
defnekrmn Esmanur42 uygulamaya göre 5 günümüz kaldı ama kızım çok inatçı gelmeye niyeti yok maalesef baş aşagı pozisyonda ama kanala inmedi henüz sanırım sonumuz sezeryan Doğum olacak ☺️
Aysegolcuk Esmanur42 34+3 de kafası aşağıdaydı geçen hafta son kontrolum vardı halen aşağıda kafası normal doğum olucak inşAllah
MiniAzra Aysegolcuk bende yürümekte zorlanıyorum adım atamıyorum ama benim makat geliş anlamadım bi kafası nerde
Kahramanlar Benim kuzu ters duruyor perşembe nst girecem tekrar Dr 15 mayısta alırız dedi sancı çıkınca 10 güne kadar da başlayabilir dedi 35 haftalık şimdi az daha büyüseydi kızım 2500 dedi Dr 34 doldurmuş olman bile mücize bu günleri gördük şükür dedi
Senoss5334 Senaymn evet kendi istegimle ben cesaret edemiyorum normal doğuma 😬nerede ne zaman başlicak hangi doktor denk gelicek oan yanımda kim olucak başladiğinda ya kimseye ulaşamazsam diye kendi kendimi kuruyorum korkuyorum 😬🤪🤗