GizemBurak Kubraozkaya surekli ayakta kaldgmda oluyor ama diger turlu hic sisligim yok bende 36+3 deyim
Serencakarli Aselmelegim 36+4 olduk ama bugün sancılar başladı doktorla görüştüm ağrılar artsa bu gece artmassa yarın kontrole gidicez bakalım yarım saate bir ağrı oluyo
Mrv93 Tam 36 olduk bugün kavuşmaya son 28🤱🏻Bu hafta içi kontrolüm var çatı muayenesi olucak bakalım herşey ozaman netleşicek ama normal doğum için şimdilik bir sıkıntı gözükmüyor inş olmazda.. Tek sıkıntı eşim epidurali asla istemiyor bebeğe zararı dokunur diye onu bir ikna etsem baya rahatlıcam 😅😅
Yeniannepinar Aselmelegim günlerimiz aynı.. inşallah normal sağlıklı bir dogum geçiririz ben 38 de doğurmak istiyorum hayirlisi😇
Aselmelegim Yeniannepinar Inşallah canım bende aynı sekilde hemen gelsin istiuorum fakat tabi bebek ne zaman gelmek isterse o.zaman:)
Sdyrn Yeniannepinar 35+4 olduk on gün önce kanama ile hastaneye gittim 3 cm açıklık varmış nişanım da geldi bekliyorum
Aminehira 35+3’üm. Yarın kontrolüm var. Henüz çatı muayenesi falan olmadım. Ama artık zorlanmaya başladım. Adet sancısı giriyor arada ve bacağıma vuruyor. Bebeğimde sağ göğsümün altını mesken tuttu. İttirip duruyor beni ayaklarıyla. Doğsun istiyorum artık 😀
Ayskoca Esmanur42 37+6 dayiz bizde hersey normal görünüyo normal dogum olarak bekliyoruzz hayrlisi artk bakalm 😊
Nzldr Arkadaslar benım programın hesabına göre 37+2 yiz fakat doktuorumhaftaya 39 hafta olduğunu söyleyip gün verdi ben bi türlü anlamıyorum erken geliyor böyle bi durum yasayan war mı
Mrv93 Nzldr benimde son adet tarihimle uymuyor geç döllenme olmuş hemde baya bir geç döllenme 1 ay tam olarak.. Belki seninde geç döllenmedir