Eyser49 Esmanur42 kizlar benimde tam 10 gun kaldi hayirlisiyla alalim ins ara ara bel agrilari oluyor ama birsey daha yok
Seydaruzgar Esmanur42 37+1 günlük olduk doktorum gelsin artık diyor bende gelmesini istiyorum bakalim bol bol yürüyüş ve merdiven in çık dedi
Purelove serdenli aynen öyle bende iki gün sonra tekrar gidicem bakalım inşallah kolay doğumlarımız olur
istkizannesi 36+4. Vay bee baya baya bitirdik inanamıyorum🙈 15 mayısa gün aldık. Kavuşmaya az kaldı:) nasıl bi baskıysa sürekli mesaneme iğne batıyor gibi. Daha doğrusu çok yürüyünce. Yarın randevumuz var bakalım nolucak☺️
GizemBurak Kubraozkaya surekli ayakta kaldgmda oluyor ama diger turlu hic sisligim yok bende 36+3 deyim
ArzuTan Esmanur42 36+2 haftaligiz 25 mayis son gun allah nasip ederse normal dogum dusunuyorum bebek dönmüş dogum pozisyonu almış sende durum nasil canim
Esmanur42 ArzuTan ben cuma günü gittim kontrole 15 gün sonra tekrar gel dedi soracam bakalm bi bana gün vermedi daha
Elifee aysu2015 bugün bende Çarı muayenesi oldum doktor hiç açılman YOk dedi normalde olması lazım bir iki cm dedi 😕
Mihrican2121 Esmanur42 son 29 günüm kaldı elim ayağım şişiyor iyice ağırlaştım ve doktorum her an doğum olabilir dedi
Senaymn Senoss5334 kendi isteginizlemi sezerya olcaksnz doktorum bana henüz bisey demedi doğum sekliyle alakalı
Senoss5334 Senaymn evet kendi istegimle ben cesaret edemiyorum normal doğuma 😬nerede ne zaman başlicak hangi doktor denk gelicek oan yanımda kim olucak başladiğinda ya kimseye ulaşamazsam diye kendi kendimi kuruyorum korkuyorum 😬🤪🤗
hunilimom Esmanur42 35 deyiz mayıs sonu gözüküyordu ama gecen gittiğim de bebek donmez ise sezeryan demişti tansiyon sorunum cıktı birden sistim nasıl olucak bilmiyorum
busratasci- 38. Haftamdayım iyi gidiyo şuan tık yok merak edıyorum.nasıl ne zaman agrı gelcek diye heyecanla beklemedeyim :)))
Gzmunal busratasci- bende 38.haftadayım cuma günü 38 biticek henüz gelen giden yok bel ağrım var idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum bebek pozisyon almış
Crnnn Esmanur42 37+3 olduk suyum da azalma var perşembe günü kontrolüm var eğer bi sıkıntı görürsem doğumu başlatırız dedi herkes için hayırlısı olsun ama acayip bi korku sardı
MyBoy 36+0 a geldik, uykusuz geceler, nefes darlığı burun tıkanıklığı... bir an öncd gelsin istiyorum artık sağlıkla, plasenta yaşlanmaya başlamış son haftalarda olduğu içim sorun teşkil etmez dedi ama doğumu erkene çekebilirmiş de. Bana bıraksa doktorum 38+0 olur olmaz planlı sezaryen isteyeceğim