simgebfrl Esmanur42 35+6 yım hazırlıklar bitti odası gelecek onu bekliyoruz. Doğum şekline karar veremedim henüz ikisinden de cok korkuyorum 😒😒😒
Purelove serdenli evet benim ee belim ağrıyo ara ara adet ağrısı gibi ama onun dışında bi ağrım yok 17 günüm kaldı ama doktor heran gelebilir dedi beklemedeyim
Duyguukrtgl serdenli 17 günüm kldı oluyor cnm en cok uzandıktan sonra kalkarken igne gbi batıyor agırkık basıyor
aysu2015 37+6 bugün kontrolümuz vardı çatı muaynesi oldum 1 cm açılmam varmış hafif hafif sancılarım vardı zaten 2 haftadır geceleri sağa sola dönerken alt tarafımda çok ağrım oluyor ara sıra adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor yürürken aşağı baskım daa varr doktor normal ddi bebek biraz aşağı inmiş ddi kontrolleri sıklaştırcaz artık bakalm ilk Dogumum 40 ı bekleriz ddi doktorum ama sanki bana bu hafta gelecekmis gibi geliyor sürekli yürüyorum en başından berii inşallah kolay bi doğumum olur hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımiza miniklerimizi
Elifee aysu2015 bugün bende Çarı muayenesi oldum doktor hiç açılman YOk dedi normalde olması lazım bir iki cm dedi 😕
Purelove Esmanur42 17 gün sözde ama doktor muayene etti her an bekle helebilir dedi beklemedeyiz 37+4
mrwt157 Aselmelegim benimde kız 👧🏻 🐣 bana da doktor 22 Mayıs dedi 1 hafta geriden geliyor kızımın kilosu sorun değil gelişimi iyi dedi 😉
Aselmelegim mrwt157 önemli olan sağlıklı olması canım. Inşallah hepimiz kucagimiza saglik ile alırız bebeklerimizi .
minikoo Esmanur42 kontrolden geldik bugün minik kizim büyümüş 2 500 dogar denilen kizima simfi 3 500 dogar diyo doktorumuz.herseyimiz hazır son 22 günümüz
mrwt157 Esmanur42 amin canım Allah hepimize hayırlı kolay güzel doğumlar nasip etsin bebişlerimiz için katlanacağız ama korkmamak da mümkün değil boş dua ve sabır lazım 😅
mrwt157 blackeagle amin canım Allah yardımcımız olsun bende de adet ağrısı gibi ağrılar bel ağrısı var vajinama baskı yapıyor hele de ayaktayken yürüyüş yaparken bazen gelecek sanıyorum. Zor tabi annelik 🥰
Esmanur42 Serencakarli bizde 35+4 haftalığız doktorum daha gün vermedi bana nasıl doğuracağımıda bilmiyorum 🤭😂
Eyser49 Esmanur42 kizlar benimde tam 10 gun kaldi hayirlisiyla alalim ins ara ara bel agrilari oluyor ama birsey daha yok
serdenli Purelove benmde bu hafta içi kontrolüm ne söylicek çok merak ediyorum insan tedirgin oluyo artık az bi ağrıda
Duygu0655 38 hafta olduk 14gün gözüküyor bakalım☺️ En son ki ramdevumda dönmüştü 2simde randevum var tekrardan☺️☺️
Purelove serdenli aynen öyle bende iki gün sonra tekrar gidicem bakalım inşallah kolay doğumlarımız olur
Ozlmkrt Normalde doğumum 9 Mayısta görünüyor normal dogum olacak ama doktorum her an gelebilir hazırlıklı ol dedi 38+4 haftalıgız bekliyoruz