Elvn benim bebeğimin de kilosu bir ili hafa geri çıkıyor, aynı durumdayız:( 31. Haftadan sonra karın çevresi küçük çıkmaya başladı:(
Elvn ya iyi bir tavsiyemi kötü mü bilmiyorum ama ben bu ara dondurmaya sardım baya o da kilo aldırıyormuş sanırım. Bana kötü bir etkiside olmadı ama abartmamakta fayda var tabiki.
  • Elvn bunu yanıtladı.
  • Elvn bunu beğendi.
    Elvn canım benimde öyleydi karın çevresi filan hep 2 hafta geri geliyodu 33.haftadayım ben şimdide önden gidiyo sürekli protein tükettim hergün 2 bardak günlük süt bir kase yoğurt bol peynir akşamları et yemeye çalıştım toparlandı şükür sıkma canını protein ağırlıklı beslen alır kilo
    • Elvn bunu yanıtladı.
    • Elvn bunu beğendi.
      Benim de baştan beri hep geri şimdi de 2hafta geri hiç gelişmedi ilk gebeliğim de öyleydi plesenta yaşlanması var ilkinde 40 haftalık 2650 doğdu çok şükür toparlıyor hemen
      • Elvn bunu yanıtladı.
      • Elvn bunu beğendi.
        Et süt yoğurt muz eksik etme hergün yemeye çalış
        • Elvn bunu yanıtladı.
          aysegulaktrk beslnyom cnm ymedgm klmadi durdu resmn kilo alimi cnm ya
          Aysefee onlri yedgm halde bylyiz yemesek kilo vercz demkki
            Elvn bnmkide almıyor ne yesem ne yapsam Yok . 2 haftada 300 gr bile almamış ama yapcak bişi yok zayıf doğuversin napalım sağlıklı olsunlarda
              Benim 38.haftada 2800gr dı, Dr normal doğum için gayet iyi gidiyorsun dedi hiçte öyle geride falan demedi bebeğin herşeyi normal gittiği müddetçe kilosu az olsa da bişey olmuyor doğduktan sonra hemen toparliyorlar zaten yeterki sağlığı yerinde olsun sıkma canını gayet normal bir durum bu
              • Elvn bunu yanıtladı.
              • Elvn bunu beğendi.