Kizlar bebegim icin ne yediysem kilo almiyo kasar sut peynir pekmez maden suyu ne yaparsam yapayim almiyor ya son haftalarda cok alyor diyolardi hic te almiyo
Bebegim kilo almiyor 😭
Elvn kaç haftalığına plasenta yaşlanması falan varmı
Kaçıncı haftanız? Bebeğiniz kaç kilo ?
Elvn kac haftalik
Elvn doktorun ne diyor canım
Elvn benim bebeğimin de kilosu bir ili hafa geri çıkıyor, aynı durumdayız:( 31. Haftadan sonra karın çevresi küçük çıkmaya başladı:(
Elvn canım benimde öyleydi karın çevresi filan hep 2 hafta geri geliyodu 33.haftadayım ben şimdide önden gidiyo sürekli protein tükettim hergün 2 bardak günlük süt bir kase yoğurt bol peynir akşamları et yemeye çalıştım toparlandı şükür sıkma canını protein ağırlıklı beslen alır kilo
Benim de baştan beri hep geri şimdi de 2hafta geri hiç gelişmedi ilk gebeliğim de öyleydi plesenta yaşlanması var ilkinde 40 haftalık 2650 doğdu çok şükür toparlıyor hemen
Et süt yoğurt muz eksik etme hergün yemeye çalış
Yasemincifci hersey norml cnm 37+1 suan 2750
Mylittlemermaid 2750 37+1
Elininanasi 37+1
Depresif_polyanna norml dyo kilo almdan dogur gtsin kilolu bebegi dogurmk zor dyo
aysegulaktrk beslnyom cnm ymedgm klmadi durdu resmn kilo alimi cnm ya
Elvn bnmkide almıyor ne yesem ne yapsam Yok . 2 haftada 300 gr bile almamış ama yapcak bişi yok zayıf doğuversin napalım sağlıklı olsunlarda
Benim 38.haftada 2800gr dı, Dr normal doğum için gayet iyi gidiyorsun dedi hiçte öyle geride falan demedi bebeğin herşeyi normal gittiği müddetçe kilosu az olsa da bişey olmuyor doğduktan sonra hemen toparliyorlar zaten yeterki sağlığı yerinde olsun sıkma canını gayet normal bir durum bu