BiDunyaMutluluk Zeynepcevik çok erken daha canım 2hafta sonra Bi ihtimal görünür ama kesin diyemeyiz 😊
birminikmucize Nesli07 hayırlı olsun sağlıkla gelsin 🧿🥰bizde kız istiyoruz 11+2 acaba belli olur mu sizin kaçıncı haftanız
Birkalpdaha BiDunyaMutluluk ben ilk öğrendigimden beri kız hissediyorum canım ama bu aralar oglum diye sevesim geliyo 🙈 Allah gönlüne göre versin canım bende aslında ilk oglum olsun istiyorum kız cocuklarına daha düskünüm ama abilik kavramını cok seviyorum 💙
Nesli07 birminikmucize 13. haftaya girdim inşallah değişmez cinsiyetimiz🙏 rabbim sizinde gönlünüze göre versin... 😊
Ps15 Serce Valla benim de geçmiyor hem mide bulantısı hem iş hem merak sürekli kontrol zamanını bekliyorum😊 12+3üz biz de.
Aysglbsn Serce aslında benim içinde geömiyor biranönce gelsin istiyorum :) sizin sağlık durumunuz nasıl
Serce Ps15 çok şükür mide bulantısı AŞ erme vs şeylerim olmadığı için iyi durumdayım sadece çok sıkılıyorum 😅😅
Serce Aysglbsn son gittiğimde gayet iyi durumu demişti bu hafta tekrar gidicem inşallah bakalım ne durumda 😅 sizin nasıl doktor herhangi birşey diyor mu ?
SecilD Aynur63 lotusta veysel toprak var onun da namını çok duydum, urfada devam etmeyeceğim için çok kasmadım ben ama öneririm veysel beyi
Aysglbsn Serce benimde bu hafta kontrol var bakalım :) banada durumu gayet iyi diydu bakalım ne diyeck :)
Ps15 Serce ben de hiç birşey aşermiyorum 6.haftadan beri mide bulantısıyla uğraşıyorum sadece😞 pazartesi gideceğiz heyecan dorukta😅
Ps15 Serce Evet ense kalınlığına bakacak ikili test vs güzel çıkar her şey inş dua ediyorum🤲🏻 bir de cinsiyet tahmini yapabiliriz demişti onun heyecanı tabi😄
Nisanurnur Selam kızlar bende 12+6 yım benımde cinsiyet henuz belli degil ikili test için gittim ama daha erken dedi 6 yasında kızım vargönlümden gecen erkek birde herkes güzellesştin oglun olcak dıyo bende kaptırdım galiba🙈 kendimi ama hayırlısı inş
yigitmom_ Kizlar 11+1'm ve bugün sabaha karşı idrara feci sekilde sıkışmış bir sekilde sanciyla uyandim lavaboya gittim geldim uyudum sabah uyanınca şiddetli bir sekilde kasiklarimda acı var ayagi kalkamiyorum gaz sancisi da olabilir diyorum ama ilk defa böyle oluyor kas kati kesiliyorum boyle yasayan var mo doktora gitmeli miyim
Serce yigitmom_ eğer ki adet sancısı gibi bir sancıysa bekleme git bence çünkü doktor bana öyle demişti adet sancısı gibi sancın ve kanaman olmadığı sürece gelmene gerek yok kurduğu cümle buydu yine de sen bilirsin
Serce Ps15 hadi hayırlısı arkadaşım da Doğumda şuan sancısı var ama açılması yok hastanede dua edin onun için lütfen ♥️