Serce yigitmom_ eğer ki adet sancısı gibi bir sancıysa bekleme git bence çünkü doktor bana öyle demişti adet sancısı gibi sancın ve kanaman olmadığı sürece gelmene gerek yok kurduğu cümle buydu yine de sen bilirsin
yigitmom_ Serce kanamam yok canim adet agrisi degilde bildiğin biri igne batiriyor kasiklarima tavsiyen icin tesekkur ederim
Nur___ yigitmom_ merhaba, dinlenince geçmeyen her türlü ağrı için gel dedi doktorum ama diğer ağrılar rahim büyüme kasılma hareketleri oldugu için olabilir diyor
Gmsm Selam kızlar bizde10+3üz 6haftalikken başlamıştı mide bulantısı mide yanması hazımsızlık hâlâ devam ediyor okadar ki artık midem aciyor bende dört gözle 12 haftalık olmayı bekliyorum belki geçer diye 🤰😔😔
Zlmdmrhn Gmsm ben öyle olduğumda bir elma soyar yerdim okadar rahatırdıki beni anlatamam.istersen dene canm.
Merius Gmsm canım benim de ilk zamanlar çok zordu ben ayran la buldum çareyi dene istersen 12. Haftada pıt diye kesildi bulantılar çok şükür 🙏🙏🧡
Yoncagul Gmsm zor diyorlar 11 haftayı geçtim halan aynıyım . Saat 20:00 sonra su içiyorum sadece ilik ilik açıksam da yemiyorum en azından geğirmekten ve mide asidinden öyle kurtulyom .
Gmsm Zlmdmrhn teşekkür ederim canım inşallah banada faydası olur gerçekten ne yiyip icecegimi şaşırdım artık 😔
Mervekasap Kızlar cinsiyeti belli olanlar benimkine tahminde bulunabilirmisiniz [img]https://i.hizliresim.com/6aAAq0.jpg[/img][/url]
ipekgkk Merhaba 🙋🏻♀️ İstanbuldayım 11+4 haftalığım bugün ikili taramaya girdik Haftaya kendi doktorumla randevum var cinsiyetede bakarız demişti çok heyecanlıyım bende 🥰
Nur___ 11+6 yız bizde miniğimle tuzlu ekşi yiyecekler ve meyve yemek istiyorum genelde, tatlıyı aramıyorum bile 🙂
Merius Nur___ bende tam bir tatlı canavariyken bebisten beri acı ekşi tuzlu ve meyve tek istediğim bu arada jelibon yiyiyorum ama tatlı ile ilişkim umarım hayatım boyunca böyle kalır 🙊🙊🤣🤣🤣
Nur___ Zlmdmrhn galiba gebeliğim böyle ilerleyecek çünkü tatlı yediğim zamanlarda başım ağrıyor o yüzden tercih etmiyorum
oyuncakperi BiDunyaMutluluk sanıyorum aynı seyrediyoruz ben de bugün 10+4 oldum. Sağlıkla gelsinler kucagimiza 🙏😍
oyuncakperi Sumeyye07 inşallah benim de o gün görünüyor. Sağ salim gelsinler kucagimiza hayırlısıyla. 🙏
Secilsarigul02 Bizde 12+1 olduk bugün 13+6 da kontrol var inşallah söyler cinsiyeti devlete gidiyorum birde 2 3 defa rüyamda kızım oluyor kız istiyorum ama oğlan olursada başım üstüne 😊😊
Merius Secilsarigul02 dr um ilk gebeliklerde annenin tahmini doğru çıkıyor 100 de 70 80 oranında dedi 😊 sağlıkla keyifle gelsin insaalah bebişin gönlündeki olur umarım 🙏🙏
Tugba55 Selam kızlar, bizde bugün 14+4’üz 😊 bizimde cinsiyet daha belli değil doktorum tahmin etti ama söylemedi 🙈 ama benim hissettiğim erkek 👶🏻 İlk hamileliğim daha 😌