birminikmucize Biz de 11 olduk 🌸 inşaallah sağlıkla geçiririz tüm haftalarımızı. 21 Kasım tahmini Doğum tarihi. Cumartesi kontrolümüz var sağlığını o kadar çok merak ediyorum ki aklım fikrim onda 😍
yigitmom_ Seyma1234 kasım diye biliyorum ama günümü bilmiyorum oda bebise kalmış 😂 bebisin cimsiyetini cok merak ediyorum ilk bebegim hep kiz olsun istiyorum da insaAllah guzel haberlerle sonuclanir
Zlmdmrhn Kızlar merhaba bende 12 haftalığım benim de şöyle bir sorunum var şimdiden yüzüm gözüm ellerim ayaklarım şiş sizde de oluyor mu??napmam lazım acaba?
Bahara Kozlar bizde 13+4 olduk aslında bir hafta önde olmamız gerekiyordu , bir hafta önde giderken bir hafta geriledik. Ve sizinde hamilelik şikayetleriniz geçtimi bende birşey kalmadı gibi 🤷🏻♀️
birminikmucize Bahara şikayetlerim bitti dedim dün bugün hafif kramplarım var nedenini bilmiyorum 🤷🏼♀️
Birkalpdaha yigitmom_ son adet tarihinden 40hafta say tahmini o zaman oluyor canım benim hesapladıgım gibi yazıyo ultrason kagıdında 😇
sevgitekes Merius 14+2 yim haftaya cuma gidicem 11+3 te erkek demisti inş değişmez hayırlısı olsun ekim sonu veya kasım basiyiz
Nesli07 DuygumKlc benimde 3.gebeliğim 2 tane oğlum var cinsiyetini çok merak ediyorum bugün kontrolüm var 🙏
Zeynepcevik Rukiye2709 benmki 10 haftalık sizce ne zaman öğrenirim cinsiyetini doktor haftaya cumartesi dedi ama sizce belli olurmu o zaman
BiDunyaMutluluk Zeynepcevik çok erken daha canım 2hafta sonra Bi ihtimal görünür ama kesin diyemeyiz 😊
birminikmucize Bahara normaldir heralde Bel ağrısı filan kontrol günü doktora sorucam da çekiniyorum sacmalık gelebilir adamcağıza 😅 Mesela üç dört gündür akşam olunca basım agrıyor
Eceyavuz Alessia bende suan 13+5 im %80 erkek ama değişebilir dedi 2 kasım gösteriyor ama ekim sonu da olabilir sag salım kucağımiza alırız insallah
Bahara birminikmucize senin yine iyi bende her an her dk gece gündüz ağrıyor kan ilacını içmeye başlayınca ağrımaya başladı ondan mı acaba diyorum ama bilemedim 🤷🏻♀️😂
SecilD Aynur63 lotusta veysel toprak var onun da namını çok duydum, urfada devam etmeyeceğim için çok kasmadım ben ama öneririm veysel beyi
birminikmucize Bahara Rabbim hepimizin yardımcısı olsun cümlemize evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 😍 içimden hep dua etmek geliyor inşaallah kabul olanlardan olur 😊🤲🏻
BiDunyaMutluluk Birkalpdaha valla canım hiç bişey hissetmiyorum ya 😔 Ama erkek istiyorum 😄 Sen ne hissediyorsun 😊😊 Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil de işte insan merak ediyor 🤭
Birkalpdaha BiDunyaMutluluk ben ilk öğrendigimden beri kız hissediyorum canım ama bu aralar oglum diye sevesim geliyo 🙈 Allah gönlüne göre versin canım bende aslında ilk oglum olsun istiyorum kız cocuklarına daha düskünüm ama abilik kavramını cok seviyorum 💙