Aysingeldiislerdegisti happy kids sanirim bebeklere bakmaktan anneler uygulamaya giremiyor😁...Vallahi bu konularda bilgim yok tecrubeliler yazarlar umarim🤗
Tecrübeli anneler. Göğüs pompası
Sengulkrgz galiba öyle çok sakin orası. 😂
Mochiturkey diye bi sayfa var instagramda manuel inceledim yorumlar guzel bak istersen
Aysingeldiislerdegisti bizde de coluk cocuk yok rahatiz sabah aksma burdayiz 😁😁😁
Aysingeldiislerdegisti canım bende avent elektrikli var memnun kaldım, manueller çok yoruyor diye biliyorum kardeşim kullanmıştı. Kollarım çok ağrıyor sağarken demişti. Ama tabi ben denemedim.
Aysingeldiislerdegisti manuel cok el kol yorar senin icin canim. Zamandan tasarruf icin lansinoh elektrikli gogus pompasini oneririm. Ikizlerim olacagi icin ememezler belki diye cok arastirdim elektrikli pompalari. Lansinoh markayi oneren cok olmus.
Avent çok iyi Canım hem elektrikli hem pilli özelliğe sahip iş yerine yanında götürüp gün içinde stok yapabilirsin
Aysingeldiislerdegisti ben bebedor kullandım hem uygun fiyat hemde çekiş gücü gayet iyi
- Düzenlendi
Aysingeldiislerdegisti https://images.app.goo.gl/5JG8kpyfvVFqrT416
Canim benimki bundan halada sakliyorim her sagdigimda yikiyip kuriluyodum gunde 1 kezde kaynatiyodum ve coooook memnunum ne yara yapti hiiiic bisey ya hiiic bisey cook guzel Avent saklama kablarida var elle pompaliyosun iste kulpu var o tuzden cokta zarar vermiyo makine gibisi cok acitiyo ya yani cok beyendim ben
Canim benimki bundan halada sakliyorim her sagdigimda yikiyip kuriluyodum gunde 1 kezde kaynatiyodum ve coooook memnunum ne yara yapti hiiiic bisey ya hiiic bisey cook guzel Avent saklama kablarida var elle pompaliyosun iste kulpu var o tuzden cokta zarar vermiyo makine gibisi cok acitiyo ya yani cok beyendim ben
Lansinonh çiftli fiyatı da joker mağazalarında indirimde şuan
Hamile41 teşekkür ediyorum 😊
Arzymn benimde aklıma o takıldı eşektriklilerde pek pahalı yahu 😂
Hulyalp evet methini bende duydum 😊 teşekkürler efenim 😊
Senaatalan1 okulda biraz zor olabilir 😂 teşekkür ettim çok sağol 😊
Elif7781 bu güzel haber 😊 teşekkür ederim
Minigiminannesi yorucu oluyor mu peki bende ucız diye bunlara bakıom ne yalan söyleyim 😊😊
Gulendam34 güzel haber çok teşekkür ederim kesinlikşe bakcam 😊
Aysingeldiislerdegisti evet😒 yani önce manuleli dene işini görmezse al diyeceğim ama bu defa işini görmezse ikinci bi masrafın olacak. Ama etrafta tanıdık varsa manuel kullanan bi deneyebilirsin belki kolaylığını. Daha da ne desem bilemedim 🤷🏻♀️
Aysingeldiislerdegisti rica ederim ☺️
Arzymn elektriklisini denedim kolaylık büuük ama manuel işe yararsa elektrikliğe para vermek istemiyorum. Kafam çok karışık gerçi o zaman hala emiyor olcak mı o bile belli değil. Dereyi görmeden paça sıvıyom olmazsa yavaş yavaş stoklamaya başlayıö ben