Hamile41 teşekkür ediyorum 😊
Tecrübeli anneler. Göğüs pompası
Arzymn benimde aklıma o takıldı eşektriklilerde pek pahalı yahu 😂
Hulyalp evet methini bende duydum 😊 teşekkürler efenim 😊
Senaatalan1 okulda biraz zor olabilir 😂 teşekkür ettim çok sağol 😊
Elif7781 bu güzel haber 😊 teşekkür ederim
Minigiminannesi yorucu oluyor mu peki bende ucız diye bunlara bakıom ne yalan söyleyim 😊😊
Gulendam34 güzel haber çok teşekkür ederim kesinlikşe bakcam 😊
Aysingeldiislerdegisti evet😒 yani önce manuleli dene işini görmezse al diyeceğim ama bu defa işini görmezse ikinci bi masrafın olacak. Ama etrafta tanıdık varsa manuel kullanan bi deneyebilirsin belki kolaylığını. Daha da ne desem bilemedim 🤷🏻♀️
Aysingeldiislerdegisti rica ederim ☺️
Arzymn elektriklisini denedim kolaylık büuük ama manuel işe yararsa elektrikliğe para vermek istemiyorum. Kafam çok karışık gerçi o zaman hala emiyor olcak mı o bile belli değil. Dereyi görmeden paça sıvıyom olmazsa yavaş yavaş stoklamaya başlayıö ben
Aysingeldiislerdegisti yok ya ne yorucusu valla ben seve seve kullandim yorulmussamda hiss etmemisim yani 😂😂😂
Minigiminannesi kafam çok katışık 😂😂 teşekkğr ettim o halde 😊
Aysingeldiislerdegisti aynen, emzirirken hamile kaldım sütüm azaldı, keşke çokken bol bol stoklasaymışım diyorum😒
Arzymn ben bailayım o zaman yavaştan stoklamaya
Aysingeldiislerdegisti benim okulda zor olmuyordu valla boş derslerde emzirme önlüğünün altında çok sağdım 😍😍
Senaatalan1 özeldeyim ben toplanacak dersşerim 4güne boş ders zor biraz 😂😂
Aysingeldiislerdegisti baby plus ın elektrikli pompası indirimde ebebekte canım, bi değerlendir istersen
Arzymn sağol canım 💕