Esra1260 sedyede yapıyor bildiğin doktorda ki sedyeden. Ama benim haftam ileri olduğu için arka kısımları ayakta yaptı mecbur çünkü dönemediğim için yeteri kadar
Ağdaya başlayabilmek 😬🙈
Esra1260 tertemiz oluyor vallahi :)
Esra1260 doktoruna bi danış bana kalirsa canım çünkü açıdan ister istemez kasılıyorsun bebeğe etki etmesin bazı doktorlar önermiyor mesela
Esra1260 inan bende senin gibiydim sonra bir gayretle epilasyona başladım sonra bsktım canım gittikçe çok yanmaya başladı 5. aydan sonra tekrar jiletle almaya devam ettim ağdaya da hep gidicem diyorum ama utangaçlığım ve son 35 günüm kalınca erken doğumdan korktuğuö için gidemiyorum hep erteleniyor yani 😂
kocisininprensesi ne guzel 😄
Esra1260 bende yıllardır her yerime jilet yapan insanım koluma bile 😂ama genitalle koltuk altı hemen çıkıyo diğerleri nadir çıkar jiletle aldığım halde sadece bi kere gittim o da düğün günümde koltuk altıyla genitali 5 dkda aldı uzun bi süre çıkmadı😂şimdi 26 haftalığım karnım yok hiç ama sıkıldım jiletten haftaya başlamayı düşünüyoruz arkadaşla bakalım 🙈
Hilayse dogumuma 2.5 ay kaldı baslamam gerek artık sanırım dogumdan sonra rahat etmek istuorum.
Kendimi bildim bileli agda yaparim jilet kullanmadim okadar az cikiyor ki 3 ayda anca 30 haftama gorcem 2 kere yaptim bir daha doguma yakin yaparim cok rahatim (:
Esra1260 Utanma be aman kocan sonuçta 🤷🏻♀️ Ben bazen kuaföre gitmeden sen al diyorum 😅
Esra1260 merhaba bende yıllardır jilet epilasyon idare ettim. Hamile olunca hem görememeye başladım bende jilet çıkma hızına yetişemedim. Kendimi gazlayarak ağdaya gittim. İlki biraz zordu ama ikincide daha kolay oldu. Ama hamilelikten olsa gerek bana kalırsa gene hızlı uzuyor 🤔
[silindi]
2kizannesi- yanlış anlamayın ama utanmıyo mu insan resmen en ince ayrıntısına kadar görüyor😬bende ağda yapıyorum en büyük rahatlık ağda
[silindi]
2kizannesi- yani öyle görmesinden ben utanırdım😀temiz görmesi daha iyi😀
Ben kendim yapıyorum Kuaförede giderim korkmam ama çekiniyorum 😃 çok rahat hamilelik stresi zaten fazlasıyla oluyor bide kılların stresini yaşıyor insan canımm hiç korkma git yaptır rahatlık
ebrarmom08 geç bile kalmışsın ilk seferde canın 5 dakika acisa bile her zerresine değecek emin olabilirsin üzerinden koca bir yük kalkacak
Hilayse alabldgm kadarini agdayla kalanini makinayla jieltle hallediyorum 😂 degsk bi aci cekcgmden eminim 😂
Ben yıllardır ağda yapıyorum 15 günde kılar başını gösteriyo yani çok rahat geçiriyorum şimdi görmesemde aynadan sürüp 10 dk işi bitiriyorum jilet akıl işi değil