Kızlar senelerdir jilet kullanıyorum kendime canım çok kıymetli o yüzden bi türlü ağdaya yanaşamadım 😬 şimdi 16 haftalık hamileyim karnım çıktı ve görmekte zorlanmaya başladım zaten bugün alsam yarın tekrar çıkıyor 😬 benim bi şekilde ağdaya başlamam gerek kendim yapamam mecbur kuaföre gitmek zorundayım ama hem utanıyorum hemde korkuyorum senelerdir jilet kullandım eminimki zor olacak🙈😞 nasıl başladınız ağdaya ve ağdadan sonra ne kadar sürede çıkıyor uzamasını demiyorum uçları hemen jilette ki gibi çıkıyormu yardım edin🙈😞
Ağdaya başlayabilmek 😬🙈
Esra1260 22 yıldır ilk defa gebeliğimin 31. Haftasında gittim ağdaya. Ama nasıl korkuyorum bi görsen 😂 kaş bıyık için gittiğim kuoförüm var hemde tanırım yıllardır. 15 dakika sürdü komplesi kol va dahil yani. 15 dakika sonra kendime bi baktım dedim gelmemekle salaklık etmişim 😂 git kuzum git 15 dk sürüyor ama insanın kendine şu dönemde inanılmaz bir öz güveni geliyor
Esra1260 31 den sonra daha yeni 37 sonunda gittim düşün, çünkü çıkmadı hiç Ki jilet her gün almak zorunda olunan bir yöntemdi bana
kocisininprensesi uzun olmazsa almaz.diyolar ole bi sey yoksa.bu hafta ici bende gidicem. Ole bisy varmi yokmu 😂
kocisininprensesi ayy beni çok heveslendirdin 😄💃 ağrı oldumu peki dayanılmayacak kadarmı nasıldı
ebrarmom08 canım bana kalırsa uzun olduğunda daha can acıtıcı olabiliyor. Ama sen kuoföre danış. Ve mutlaka güvendiğin bir yere git, durduk yere iltihap va kapma bak
Esra1260 15 dakika kız 😂 illaki acıyor yani anam pamuk değil ya bu 😂 acımıyor desem yalan olur ama 14. Dakikanın sonunda yağ sürüyordu düşün 😂 ama sonrası büyük gurur öz güven vallahi 😎
kocisininprensesi Of çok istiyorum ya ☺️
kocisininprensesi evlenip geldgm cevrede geldm geleli gittgm bi kuafor vardi elamaniyla kavga ettim 😂 o yuzden ondan sonra 1 sefer baska kuafore gittim iyi oldgnu soyluyolar. Ins temiizdr isleri 🤗
Esra1260 o korkumu yenip gittim abla uzun sürer mi diyorum Doğumdan kısa bebeğim diyo😂 en son dedim yap gitsin abla 😂 ama tahmin ettiğim acı va olmadı :)
ebrarmom08 ben evlendim bir üst sokağa çıktım 😂😂😂 o yüzden kuoförüm vs hiç değişmedi 😂
kocisininprensesi ayaktamı yapıyor canım tamamen temiz oluyormu
Esra1260 ben ilk denememde jilet sürmüştüm o kadar pişman oldum ki annemlere sormadan öyle bişey yaptığım için 😅 Hemen beni kuaföre götürdüler ilk jilet sürdüğüm için canım acıdı ama sonra hep agdaya gittim ayda bir gidiyorum 6 senedir çok memnunum o kadar azaldı ki tuylerim jilet gibi bı kötülüğü bir daha asla yapmam diyorum
Esra1260 Ergenliğe girdiğim günden beri yıllarca jiletle kendim aldım üç dört gün sonra erkek bacağı gibi çıkardı ve her yerime jilet vuruyodum koltuk altıma bile 🤦🏻♀️ 16 yaşından sonra falan ağdaya gittim keşke ilk tüylenmeye başladığında gitseymişim ağdaya pürüzsüz olurdu ve hiç çıkmazdı belki de azar azar tüylenme olurdu sadece 🤷🏻♀️ Kuaförden utanıyorsan eşine söyle becerebilirse o yapsın ben bi sefer eşime yaptırmıştım köydeydik 😅 Kuaförden temiz almıştı valla 🤪
ebrarmom08 uzun derken hepsi çıkmış olduğunda gidiyorsun ikinci gittiğinde öyle bı azalma fark edeceksin ki çok rahatlamış olacaksın ikincide hiç canın yanmayacak çünkü kıl koklerin incelmeye başlamış olacak
2kizannesi- şimdiye kadar eşim beni alırken hiç görmedi 😂🙈 utanırım ben kız keşke utanmasamda eşime aldırsam ama yapamam 😂
Esra1260 sedyede yapıyor bildiğin doktorda ki sedyeden. Ama benim haftam ileri olduğu için arka kısımları ayakta yaptı mecbur çünkü dönemediğim için yeteri kadar
Esra1260 tertemiz oluyor vallahi :)
Esra1260 doktoruna bi danış bana kalirsa canım çünkü açıdan ister istemez kasılıyorsun bebeğe etki etmesin bazı doktorlar önermiyor mesela