2lokummannesiii Eminel ya canım acaba şeker yüklemesi yapmadan önceki akşam yediğim şeyler etkilemiş olabilir mi
Elvn Eminel 37 haftalik oldk bizde bugun yarn kontrlm var bakcaz bakalim ac oldugumza canm aynn norml dusunym
Eminel Elvn merak etme cnm yoktur bişey, doktorumuz çok iyi ilgileniyor ya evham yapıyor acaba bişe mi var gibilerine, az kaldı Allah kurtarsın 😊
Eminel Elvn tamam yarın haberleşiriz, geçen gittiğimde bahar hanımla konuştuk elvanı tanıonuzmu filan diye, sabah geldi o da demişti, haberleşiriz yarın yarın iyi haberlere inş.
Eminel Elvn yok beni bu hafta çağırmadı , bi dahaki haftaya bi gün randevu alcam da gitçem 36. Haftada yani, o hafta gidersen sen de bu kere denk gelelim doğurmadan ikimizde 😊
oslemyasar 2lokummannesiii bende yarın yaptiricam da nasıl yapıyorlar ilk kez yaptiricam da bilgi verir misin cnm.
2lokummannesiii oslemyasar canım önce açlık şekerim ölçüldü sonra 75 gramlık içeceği içtim bir saat sonra kan alındı ve bir saat sonra da kan alındı yani toplam üç kez aldılar canım sonra sonuç çıktı
oslemyasar 2lokummannesiii teşekkür ederim cnm yani ben çok aç kalmaya dayanamaz oldum hamile olduğumdan beri nasıl 2 saat aç dayanicam bilmiyorum.bayilmazsam iyidir 🙈
2lokummannesiii oslemyasar valla bende öyleydim şeker olması gerekenin bir tık üstünde çıktı inşallah sende olmaz. Sabah 9 buçuk gibi kan verdim sonra içeceği ancak 10 a kadar bitirdim 11 de kan verdim bir de 12 de kan verdim sonra bitti bir daha kahvaltı yaptım canım. Zor oldu ama dayandım mecbur. Sende dayanırsın evladın için bir şey olmaz takma kafana. İçilen şey çok tatlı olduğundan biraz mideyi tutuyor gibi.
Tubasel17 2lokummannesiii hem açlığıma hem tokluğuma baktı canım. Açlığım 90 çıktı. Tokluğum 162 çıktı. 2 gün önce bi daha yaptırdım açlığım aynı tokluğum 110 çıktı🤗 sana tavsiyem tatlıya ara ver canın çekerse bi parça al nefsini körelt. Kahve,çay içiyosan onları da içme. Bak o zaman yoluna giriyor. Ben baya bir şekeri hayatımdan çıkardım 15 günde.
Esra7261 2lokummannesiii sen takip edeceksin şekerini. Sık sık sağlık ocağında ölçtür. Ama bir aç karnına birde yemek yemeye başladığın andan itibaren birinci saatini doldurduğunda şeker baktır. Ben şeker cihazı aldım evde kendim ölçüyorum