Eminel 2lokummannesiii 1. saat 140 altı olmalıymış sanırım, benim şekeri bilmioken yüksekmiş, dikkat ettmeye başladıktan sonra yaklaşık iki haftalık sıkı bir diyetle 130 filan çıkıyor ilk saat, 2. Saat 120 civarı, Artık ölçmüyorum yaklaşık 4 haftadır
Sert-kahve Tatlım ağlanacak birşey yok ben 2dığum yaptım 2sinde de gebelik şekerim çıktı.dikkatli beslendim ama yinede önlem olması açısından hamileliğim boyunca insülin yaptım.sonuc gayet sağlıklı 2 oğluşum var
2lokummannesiii Sert-kahve açlık tokluk ölçüyor muydun canım her gün. Bir de bu testlerin yanlış çıkma olasılığı var mı yani şeker yüklemesinin
Sert-kahve 2lokummannesiii evet açlık tokluk hep ölçtüm yüklemeler yanlış çıkmaz canım ama dediğim gibi korkulacak hiçbirley yok sadece dikkatli beslen şeker hastası gibi yemek ye böylece kendin de hiç kilo almamış olursun
Eminel Sert-kahve kesinlikle kilo konusına katılıyorum, 35. Haftaya girdik 8 kilo aldım toplamda, oğlumun kilosu gelişimi de çok iyi maşallah
Eminel Elvn cnm önceki hafta bebek aşağıda dedi doktorumız, progestan başladım, şükür bu hafta herşey yolundaydı, 6 sı ya da 7 si gidicem bidaha, senin nasıldı yolunda demi herşey
Elvn Eminel cati muaynesi yapckti cnm bn bidahaki secere istedm o yuzdn pzartesi cati muaynesi var kilo cok almams bklimbu hfta nlr olck cnm
Eminel Elvn senin normal doğm olcak o zaman yani inşallah, benim sezeryan olacağı için çatı muayenesi filan gerek duymadı, bugün 34 bitti 35 e girdim ben cnm, aramızda iki hafta vardı sanırım, neden kilo almamış birşey dedimi, ne kadr şimdi bebek kaç kilo
Elvn Eminel 37 haftalik oldk bizde bugun yarn kontrlm var bakcaz bakalim ac oldugumza canm aynn norml dusunym
Sryilknr 2lokummannesiii bende 24 haftalıkken yaptırdım açlık 70 tokluk 110 tekrar 2 saat sonra 77 çıktı 75gr içtim bende
Tubasel17 2lokummannesiii merhaba lütfen üzülme ağlama bundan 15-20 gün öncede ben yaptırdım tokluk yüksek çıktı. 15 gün diyet yaptım doktor kontrolünde çok şükür ki düştü normal haline döndü. Artık diyet yapmıcam ama çok dikkat etmem gerekiyor. İstersen düşürürsün sende bu senin elinde. 🤗🤗
Tubasel17 2lokummannesiii hem açlığıma hem tokluğuma baktı canım. Açlığım 90 çıktı. Tokluğum 162 çıktı. 2 gün önce bi daha yaptırdım açlığım aynı tokluğum 110 çıktı🤗 sana tavsiyem tatlıya ara ver canın çekerse bi parça al nefsini körelt. Kahve,çay içiyosan onları da içme. Bak o zaman yoluna giriyor. Ben baya bir şekeri hayatımdan çıkardım 15 günde.