Bestehasan Merveee277 allahim sag saglim kuvvezden kurtarsın insallah cnm kucagina almayi nasip etsin
Mihrimahirem Merveee277 Rabbim bizimde bebeklerimizinde yar ve yardımcısı olsun inşaallah dua edelim birbirimize de inşaallah, dünya dua üstüne ayakta
Mihrimahirem Mayasey bende de aynı sorun var ama büyük ihtimalle çok önceden beri var bu yüzden bebeğimin hem kilosu hem gelişimi çok geriden ilerliyor. Size bi şey tavsiye ettiler mi ?
Mayasey Mihrimahirem yarın perinatologa gidicem. O karar verecek bir sorun olup olmadığına.. Şimdilik Bi tavsiye yok canım
Mihrimahirem Merveee277 bana da dediler De 25 haftalıkken 353 gramdı doğsa da yaşamaz dediler bu yüzden istemedim açıkçası, normal kilo sınırları içinde olsa yine tabiiki ne iyiyse o olsun derdim ama içeride ne kadar büyüse kâr dddim inşaallah iyi olur
Merveee277 Mihrimahirem inşallah rabbim incitmesin korusun hepsini içini ferah tut ona iyi enerjilerini gönder hep
BMA Merveee277 Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim insaAllah bian once cikar saglikli bi sekilde evinize donersiniz Rabbim yardımcın olsun canim imtihan uzme kendini Rabbime guven gerisi gelir ondan derdi veren dermaninina verir insaAllah💕
Mrv91 Merveee277 rabbim anneleri bebeklerinden ayrı koymasın. Tez vakitte kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.