Fatiheren_61 Betuel11 bana net değişmez dedi ama içimde hala şüphe var .bende oğlumda çok ekşi yedim erikler kavanoz kavanoz turşu yediğimi bilirim🤦🏽♀️
Betuel11 Fatiheren_61 bende aynı turşu yeşil zeytin hep ekşi şeyler istiyorum hatta sodanın içine 1tam limon sıkıp içiyorum 😃 annemde söyler erkek kardeşimde çok turşu ve ekşi şeyler yediğini hayırlı sağlıklı olsunlarda cinsiyet çok önemli değil ama insan merak merak merakkk ediyorrr 😀
Adisimmm Dorukunannesi95 ben 16 haftadayken doktor %100 erkek demisti 18 de renkli ultrasonda kız oldugunu ogrendik icimden hep kız geçiyordu erkek dediginde bisey almamistim. Doktor da 16 dan sonra netleşr demisti. 12 cok erken canim yine de alisveris yapmamaya çalış
Dorukunannesi95 Adisimmm ya beni korkutmaaa😀 butun sulaleye de söyledi kocam oglum olacak diye😂 ailede erkek de cok az şimdi erkek olacagini duyunca kayinpederim kurban kesecek😁 kiza dönmesi bayaaaa fena olur işler şu aşamadayken😂😂
cevrik Fatiheren_61 evet ben de şüpheliyim tekrar gidicem çünkü değişme ihtimali var 15-16. Haftalar bakalım.. 😊 emin olamadık
Gizmoo2013 cevrik evet değişebilyo en iyisi 17.18 haftalarda daha belirgin ve büyümüş oluyomuş organları daha net belli olur canm bende 17 de tekrar gidicem
cevrik Gizmoo2013 beklemek zormuş sabır taşı olduk. Hiçbişey alamadım bebeğime 😊 inşallah 17de netleşir dediğin gibi hazırlık yaparz yavaş yavaş
Gizmoo2013 cevrik evet öle valla bende daha yapmadım başka bi dpltora saha görünüp net olsun dedim ama bakalım p.tesi gidicem 17 oluyo tam
Adisimmm Dorukunannesi95 ya dönmesin de olabiliyo doktor çok tecrubeliyse bilemicem bizimkine de tecrubeli diyolardi da noldu. Benim istegim kızdı ondan inatla inanmamistim kadına anneler hisseder diyolar oğlan hissediyorsan dogrudur 😂
Dorukunannesi95 Leyla11 muayenen ne Zaman canimmm benim de tam 12 bugun %100 erkek asla degismez artik dedi ama burda herkes bana degisir yazmis xok korktum 😕😔
Leyla11 Dorukunannesi95 Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah banada doktor dedi bu degismez erkek dedi ama bakalim kismet
Fatiheren_61 Betuel11 bu sefer canım hep tatlı şeyler çekiyordu biraz ordan şüphelendim bu kız galiba diye .ama çok yorum okudum tatlı yetip erkek doğuran ekşi yetıp kız olan😊
Seray22 16+4 olduk hala öğrenemedik benimki naz yapıyor çok 😇😌 Pazartesi gidicez inşallah öğreniriz Allah’ın izniyle 🤲🌸
Busraa32 Fatiheren_61 biz varız 🙋🏼♀️ 00:00 itibariyle 13+6 olduk haftaya yani büyük ihtimal 14+5 de gidicem o zaman öğrenirim belki 😍
Fatiheren_61 Busraa32 aramızda 1 gün var 14haftalık oldum😊cinsiyet için gittiğimde 13+6ydı 2gündür önden giDiyor
mf_ozturk Fatiheren_61 bende henüz bilmiyorum😔 12+5 ken gittim tahmin bile söylemedi bugün 14 haftalık olduk 16 haftalıkken felen gitmeyi düşünüyorum hem daha kesin olur diye Ama sabretmek de zor😅 Içimden bi ses de kız diyo kesin kız olucakmış gibi
sevgitekes Fatiheren_61 doktoruma en son 11+3 te gittim erkek pipisini gördüm dedi 15 te yine gitcem degiseni çok duydum bekliyorum 13+3 üm şimdi doktorumuz tecrübeli ama ilk bebek olunca telaş