Saliha1992 15 haftalıkken kiza benziyor ama net değil pipiyede dönebilir biraz daha bekleyelim dedi.. Bağdaş kurmuştu minik rahatına düşkün. O yüzden pek göremedi doktor. 7 mayısta da devlette randevum var Bakalım orası ne diycek.
Gamzebyr Fatiheren_61 11+4 devlette erkek olabilir dediler 12+4 özel hastane erkek dedi 13+3 de devlete tekrar gittim tahlil için 14+4 gözüküyordu Bebiş doktor gösterdi pipisini erkek dedi :) değişir mi dedim niye değişsin dedi :))
Fatiheren_61 Betuel11 bu sefer canım hep tatlı şeyler çekiyordu biraz ordan şüphelendim bu kız galiba diye .ama çok yorum okudum tatlı yetip erkek doğuran ekşi yetıp kız olan😊
Fatiheren_61 Busraa32 aramızda 1 gün var 14haftalık oldum😊cinsiyet için gittiğimde 13+6ydı 2gündür önden giDiyor
Reparista Fatiheren_61 merhaba ekim anneleri ❤️ Bizimde PRENSESİMİZ olacak 🌸💕 Üç farklı doktor baktı 16.haftada hepsi kesin dedi pozisyonu uygundu baya görmek için Hissettiğim hep erkekti ama istediğim kızdı Allah sağlıkla ve güzellikle kavuştursun inşallah.
Reparista Fatiheren_61 oyy ❤️ Bana da 12deyken doktorlardan biri tahmin olarak kız dedi.Şimdi 16yı bitirmek üzereyiz üç doktor kız dedi Allahım sağlıkla ve güzellikle kavuştursun
bengiben Fatiheren_61 12+1de kordon var ama görmüyorum başka bişey şimdilik bekleyelim bişey demiyim demişti. Bugün 14+1de gittim daha zaten saniyesinde ben de gördüm oğlumuz geliyo 😄 baya bi kurcaladı emin olmadan söylemek istemiyorum biraz daha bakıcam dedi. Dedim doktor hanım kesin erkek ben bile gördüysem siz kesin erkek diyin kurtulun 😄 kız istiyodum ama yavaş yavaş alışıyorum galiba erkeğe
Svdbkn Bizde 14+1 haftalık olduk 11. Haftada erkek gibi dedi doktorumuz 12. Hafta da yine erkek gibi çıkıntı var ama 16 da kesin belli olur dedi 2 hafta sonra gidicez görmeye hayırlısını versin rabbim.. Yediklerime bakılırsa kız gibi ekşi yiyorum Bol bol hep kız hissettik ama nasip sağlıklı olsun da kız erkek farketmez 💕💕
Fatiheren_61 Svdbkn yediklerimiz işe yaramıyor ben ekşi yeyip erkek doğurdum ama bazıları da tatlı yeyıp erkek doğurdu 😊😊bende 16 yı bi göreyim netleşir kafamdaki düşünce 👍
Svdbkn Fatiheren_61 aynenn kendi annemde bende hep tatlı yemiş 🤷♀️ ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi algısı var ya hep ondan 🤣