nefs Erkek dedi eKim ayi bilmiyorum ama icimde bir his diyor kizin olucak tam 16+3 kesin belimidir arkadaslar
kbrnur34 Benm ilk hamileliğim pek bilgim yok . Geçen hafta muayene için devlette gittim doktor d vitamini ve kan ilaçı falan yazmıs henüz almadım . Dün özelde takibimi yapan doktora sormayı unuttum kullanmak gerekir mı dye . Herkes kullanıyor mu yardımcı olur musunuz ?
Fatiheren_61 kbrnur34 kaç haftalık oldunuz .bana da başladı dr .12haftadan sonra başlanıyor genelde .ferrum ve omega 3vitamini kullanıyorum
Ylmz52 kbrnur34 Vitamin hapını 13.haftada basladık .Brde kan ılacım var kan ilacı resmen Demir kokuyor midemi çok bulandırdı ve bulantılarımı başlattı tekrar içme dedı o zaman dedi ama brde yatarken içmeyi deneyeceğim
ilkanneilkbebek kbrnur34 tabi ki kullanmalısın hemen başla doktorun verdiyse hemde hamileliğinin sonuna kadar kullanacaksın onları kansız olursan bebeğin beslenemez
Fatiheren_61 Gozde19 erken mi 🤔kaç haftayı bekliyorlar 16 da daha net oluyor genelde fikirler .göstermiyorsa öyle demiştir
Silver 12.haftamda erkek gibi inşallah değişmez dedi doktor.Bizim için farketmez sağlıklı olsun demekten başka ama eşim aşırı kız evladı hayali var.İster istemez bende etkileniyorum içten içe benimsiyorum.Ama doktorumun o söylediği söze çok şaşırmıştım.Toplumda cinsiyet algısı fazlası ile oluşmuş artık doktorlarada yansımış. Erkek çocuk.Allah sağlıklı versin. Kız olsa çok sevineceğiz erkek olsada.Hele eşimin hayalleri istekleri yerine gelecek benimde içten içe isteğim olmuş.Doktorum sanırım bizi yalnış algıladığını düşünüyorum.Kız olursa çok üzülürüz filan gibimi düşündü artık.Bu arada pazartesi 16.haftamız kontrol var umarım net bir sonuçla döneriz.
Seherrrrr Fatiheren_61 bende catliyorum valla ama fransada oyle oldugu icin yapacak biseyim yok maalesef 😔
Gozde19 Fatiheren_61 biz doğuda olduğumuz için doktorlar daha geç söylüyorlarmış çünkü bulunduğumuz yerde kız çocukları tercih edilmiyo cahil insanlar çok doktorlar bıkmış söylemiyorlar bize de
Atikeemre14 Fatiheren_61 doktorum bana okadar alıstıkı benım bebegı ekranda sever oluyor cok hareketlı oldugu ıcın bagzende uyudugu ıcın bıraz ıgrasıyornondan cok sevıyor 😂😂
Betuel11 kesin öğrenen varmı yaa 10. haftada erkek demişdi 15. haftada tekrar erkeğe benziyo ama hala kesin bişey söylemek mümkün değil demişti doktor hisslerimde hep erkekdi ama şu ekşiye düşkünlüğüm kız mı acaba dedirtiyor ah şu eskilerin söylemleri hep kafa karıştırıyorr 😅😅
Fatiheren_61 Betuel11 bana net değişmez dedi ama içimde hala şüphe var .bende oğlumda çok ekşi yedim erikler kavanoz kavanoz turşu yediğimi bilirim🤦🏽♀️
Hmyro123 Betuel11 benim yengem ekşi yiye yiye oğlu oldu ama bunların yiyecekle alakası yok bence ya ☺️