Elifeymen54 sondayı uyanıktım takacaklardı rica ettim uyuyunca takın dedim öyle yaptılar onun için nasıl takılıyo bilemiycem çıkarırlarken muayene edecez diyip bi anda çıkardılar saniyelik zaten alttan muayene olduysan utrasonla hiç onun gibi diyim öyle abarttıkları gibi değil sendemi sezeryan olacaksın canım
    Kader5516 teşekkür ederim canım darısı başına spinali neden düşünmedim çünkü panik yapardım genele çevirirdim biliyorum direk genel yaptırdım ayılıncada üşümek dışında rahatsız eden bişey yok ya ağrı da neticede karnından kaç kilo temizleniyo boşluk oluyo adet ağrısı gibi ama abartılacak bişey değil için rahat olsun
      Elifeymen54 hiç korkma kimseninde dediklerine aldırma inanki abartılacak hiç bişey yok ben dedim ya sezeryan bumuymuş hatta bugün çıktım dışarı kızımın kimliğini bile çıkardık 😀
        Kuzusarmasi kuzenim alt üstü bir kist ameliyatı oldu geçen hafta genel anestezi ile ve sonrasında çok ağrılı olmuş ağrıdan ağlamış hatta o gün sürekli uyumş onu görünce çok korktum bende aslında panik biriyim ama bilmiyorum çok karışık kafam 🤷‍♀️
          Kader5516 yok canım ya onun farklı kist ameliyatı nasıl bilmiyorum ama ayılınca ağrı sızı olmuyo zaten ağrı kesici vuruyolar belki ondandır