Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bende bu formdayım en sonunda banada yazmak nasip oldu darısı hepinizin başına hayırlısıyla 🤗 23 nisanda genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım sormak istediğiniz varsa memnuniyet le cevaplarım sadece çok korkuyordum sezeryan doğumdan ama korkmayın inanın hiç bir zorluğu yok aynı gün ayağa kalktım bebişimi emzirdim gayet rahattım gaz çıkarmayınca sabaha kadar beklemedim hemşirelerden rica ettim lağman yaptırdım tavsiye ederim boşuna sabaha kadar beklemeye gerek yok bol bol komposto suyu içtim şimdi evimdeyim kızımı kucaklıyorum da altınıda üstünüde değiştiriyorum maşallah kafanızda büyütmeyin çünkü bende çok büyüttüm korktum genelde hep kötü yorumlar yapıldığı için sezeryan doğuma çok tedirgindim ama çok şükür hiçte büyütülecek bişey değil 👶 sormak istediğiniz ne varsa cevaplarım
Bende kızıma kavuştum genel anestezi
uyandığın gibi ağrın çok oldumu 😣
geçmiş olsun bu arada sağ salim büyütün evladınızı 🙏
Kuzusarmasi Allah bagislasin💕
Rabbim kızınızınızı size bağışlasın inşallah evet gerçekten kötü anlatılınca daha kötü oluyor ben sezeryandan değil sonda takılmasından çekiniyor ve korkuyorum 😑😑😑
Kuzusarmasi ben spinal ve genel anestezi arasında kalmıştım genelde ayılmak ayıldığında biranda ağrıyla uyanmaktan bahsediliyor kafam karışıyor sizde bu süreç nasıl ilerledi spinal neden düşünmediniz sağlıkla büyütün inşallah darısı başımıza 😊 🙏🏻
latahzen teşekür ederim canım yok ya dikiş ağrısı gibi bişey sadece yani ağrı demiyim ama halsizlik narkozun etkisiyle bide üşüyosun o başkada bişey zorlamadı beni ☺️
Kuzusarmasi hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün❤️ Doğumunu nerde yaptın🥰
Elifeymen54 sondayı uyanıktım takacaklardı rica ettim uyuyunca takın dedim öyle yaptılar onun için nasıl takılıyo bilemiycem çıkarırlarken muayene edecez diyip bi anda çıkardılar saniyelik zaten alttan muayene olduysan utrasonla hiç onun gibi diyim öyle abarttıkları gibi değil sendemi sezeryan olacaksın canım
Kuzusarmasi ıçim rahatladı çok teşekkür ederim evet benim biraz sıkıntılı plasenta previa hastasıyım
Kader5516 teşekkür ederim canım darısı başına spinali neden düşünmedim çünkü panik yapardım genele çevirirdim biliyorum direk genel yaptırdım ayılıncada üşümek dışında rahatsız eden bişey yok ya ağrı da neticede karnından kaç kilo temizleniyo boşluk oluyo adet ağrısı gibi ama abartılacak bişey değil için rahat olsun
Edahasann teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlere mersinde yaptım
Elifeymen54 hiç korkma kimseninde dediklerine aldırma inanki abartılacak hiç bişey yok ben dedim ya sezeryan bumuymuş hatta bugün çıktım dışarı kızımın kimliğini bile çıkardık 😀
Kuzusarmasi dikişmi attılar yoksa yapıştırma mi oldu
Kuzusarmasi maşallah ya çok sevindim sizin adınıza darısı başımıza artik
Kuzusarmasi kuzenim alt üstü bir kist ameliyatı oldu geçen hafta genel anestezi ile ve sonrasında çok ağrılı olmuş ağrıdan ağlamış hatta o gün sürekli uyumş onu görünce çok korktum bende aslında panik biriyim ama bilmiyorum çok karışık kafam 🤷♀️
Kader5516 yok canım ya onun farklı kist ameliyatı nasıl bilmiyorum ama ayılınca ağrı sızı olmuyo zaten ağrı kesici vuruyolar belki ondandır
Elifeymen54 teşekkür ederim 🙏 amin canım darısı başınıza hayırlısıyla
Naz2li1 yapıştırma canım