Meldaa55 Catlayacagi varsa ne kullanirsan kullan catliyor canim 32 haftaligim 30. Haftamda gobegimin alti catladi zeytinyagi kullaniyorum benim de bebegim erkek ama karnim kocaman baska bir yerimde pek kilo yok kiz cocugu kalcaya erkek gobege derler sanki
Mihrimahirem Seyma0016 karnım çıkmaya başladıktan Sonra hergün öncesinde de 2 günde bir , inşaallah çatlamayız bebeğim küçük karnım çok yok
Sengulkrgz Seyma0016 catlamak istemiyorsaniz vucudunuzun elastikiyetini daha da artirmak icin bol su iceceksiniz baskasi yalan
Elmalikurabiye Seyma0016 badem yagi tuylenmeyi arttirabilir. Kakao yagi zrytinyagi kantoron yagi kullanin. Yaninda lierac ve biooil de kullanmak lazim hatta. Goguslerde catliyor. Catlamadan surun. Onlem alin.
Mihrimahirem Seyma0016 26+6 olcaz inşaallah da kordonda direnç var, bebeğim çok küçük o yüzden karnım çıktı ama çok değil
Sengulkrgz Seyma0016 birazda genetik bu durum sikma canini bosverrr dogumdan sonra siki spor yaparsin gider onlar
Zeynepkbsk Seyma0016 aynen valla yataktan çıkasım gelmiyor ki evden çıkayım canım sıkılıyor boş boş 😂 ama arkadasın dediği gibi yapıyorum çoğu zaman telefonla konuşarak geziyorum ama arayacak kimseyi bulamıyorum bazen oda var😁
Elmalikurabiye Seyma0016 evet maalesef. Aktardan dediklerime bakanilirsiniz. Nasilsa catlamiyo demeyin. Karin basen ic bacak gogus alti komple yaglanin 😂