anapanda12 Seyma0016 zeytinyağının kokusundan ziyade dokusunun vereceği şifayı düşün belki o zaman kyllanabilirsin bazen olmadık şeylere takılabiliyoruz
Sert-kahve Çatlaklar önce kırmızı sonra mor sonrada beyaz rengini alırlar artık beyazsa geçmiş olsun krem falan fayda etmez artık ama ilk iki renkte ise mutlaka krem uygulayın o zaman geçer
Seyma0016 Aselll1621 işin kötü tarafı ben doktoruma sormadim unuttum malesef ki ama inşallah kullandıklarimiz çatlamaya önleyici olur
Seyma0016 tubasd evet internetten baktığımda 100 tl bi civar çikti bende eczanede de aynı sekildedir diye dusundum ama kayinvalidem 350 tl deyince şok oldum bi kremede 350 de vermeye karşıyım 😊
tubasd Seyma0016 hergün sür ilerleyen haftalardada sabah aksam sür çünkü catlagin geri donusu kolay olmuyor malesef ve cok su icmeye çalış susuzlukta catlatiyor malesef
Sert-kahve Seyma0016 siz yemede mutlaka krem sürün ve asla kaşınmayın çünkü kaşıdıkça daha fazla çatlar
Mihrimahirem Seyma0016 her yerime sürüyorum 3-4 Dk bekleyip giyiniyorum, kollarıma, iç bacak , dış bacak, diz kapağının arkası vs . Çünkü bir zamanlar çok kilo alıp verdim hep diz kapağımın arkası da çatladı mesela
TatlisBirAnne Sengulkrgz Valla bi ton para verdim Hindistan cevizi yağı aldım hiç bi işe yaramadı çatlakların büyümeye devam ediyor 😫😫
Gizemmdikmenn Seyma0016 ben daha geçen gün netten sipariş verdim bugün geldi elime 400ml 140 lira baya da bereketli duruyor tavsiye ederim
Zeynepkbsk Seyma0016 valla canım bende de aynı durum söz konusu sadece popom ve bel kısmım çatlıyor böyle mor mor çizgiler oluyor falan çok gıcık oluyorum karnımda bisey yok henüz allaha şükür ama popomda git gide büyüyor nasıl küçülecek diye düşünmüyor değilim ama ona yapacak hiçbişey yok açıkçası elden hiçbirşey gelmiyor
Mihrimahirem Seyma0016 karnım çıkmaya başladıktan Sonra hergün öncesinde de 2 günde bir , inşaallah çatlamayız bebeğim küçük karnım çok yok
Sengulkrgz Seyma0016 catlamak istemiyorsaniz vucudunuzun elastikiyetini daha da artirmak icin bol su iceceksiniz baskasi yalan
Zeynepkbsk Seyma0016 aynen valla yataktan çıkasım gelmiyor ki evden çıkayım canım sıkılıyor boş boş 😂 ama arkadasın dediği gibi yapıyorum çoğu zaman telefonla konuşarak geziyorum ama arayacak kimseyi bulamıyorum bazen oda var😁