Nazoliii butterfly4 ben ilk kizimda 20 kg aldim belko 1 2 kg fazlamda vardi 20yi kesin hatirliyorum ama 🙈 bir sey olmaz hepsi geri gidiyor dogumuda etkilemedi ama benim acilmam vs olmadi hic o yuzden sezeryan oldum yoksa yone zayiftim hamileligimde 😒
Camlicagizem butterfly4 Normal şartlarda da tombik biri olunca aldığım her kilo için korkuyorum açıkçası😂 Hayırlısıyla doğsunlarda bir sağ salim🙏🏼
butterfly4 @Elifyor ay canım o haftalarda mide bulantısından aç geziyordum ben ve hiç kilo almamıştım, doktorun gebelik takibinde görüyordur hiçbişey demedi mi normal mi dedi
Elifyor butterfly4 yok canım doktor hiçbir şey söylemedi benim sadece mide bulantım oluyor o da aşırı derecede değil afedersiniz kusmam falan hiç olmadı çok şükür
butterfly4 @Tubabdullah aynı sayılırız doktorun ne diyo canım benim ki bişwy demedi ben bir dahaki gittiğimde kendim sorucam o bişey demese de
Tubabdullah butterfly4 benimki de bir şey demedi arkadaşlarım çok değil diyo aslında göğüslerim çok çok büyüdü onlar 4 5 kilo vardır
Cansellumit butterfly4 ya ne kadar aciksam da 8 den sonra yemek yemiyorum hem rahatsız ediyo hem de kilomu dengede sağlıyorum
butterfly4 @cemii hmmm ondan olabilir canım, ben hiç kilo vermedim sonra da iştahım artınca hızlı aldım
Pitpit butterfly4 20 haftaya kadar 10 kilo aldım 🙈 hiç kusmadım herşeyden yedim sağlıklı olan ama ekmeği kesmemiştim. 29. Haftadayım 12 kilo almış görünüyorum doktor dikkat ediyorsun süper dedi en son. Ama ben hala aynı yiyorum 😂 hayatıma extra kattığım şey yürümek. Bol bol yürüyüş yapıyorum👍🏻😊
butterfly4 @Annee1 maşallah tatlım Doğum zamanın gelmiş, onun da hepsi Doğumda gider büyük ihtimal, ben kaç olurum acaba Doğumda bakalım 🤔
butterfly4 @Pitpit yaaaaa bak o eksik bendeee 🥺 çok hareketsizim, baktım olmayacak pilates seti aldım evde hareket edeyim diye yeni başladım belki faydası olur, ama yürüyüş gerçekten önemli o şekilde dengleyebilirim ben de aslında
Pitpit butterfly4 kesinlikle ilk ben de oturduğum yattığım yerden kalkmıyordum hatta ilk yürüdüğümde bacaklarım et kesiği olmuştu 😂 şimdi aktif öğle yemeği ve akşam yemeği sonrası 40 dk yürüyorum 👍🏻💪🏼
Betttt butterfly4 canım bende 6 kilo almışım ama 49 la başladım. Bana cok normal geliyor düşük başladığım için