butterfly4 @Anonimane_150 çok az kalmış doğumaaa 😊 niye böyle oldu canım hareketsiz mi kaldın benim gibi ben hep evdeyim ne yesem kilo yapıyo 😑 ama üzülme Doğumdan sonra halledersin zamanla, emzirme döneminde de vücut çok enerji harcıyormuş o şekilde de kilo kayboluyormuş
Anonimane_150 butterfly4 hiç bir fikrim yok. İlk aylarda kusmama ragmen kilo alıyordum🤔 dışardan bakanlar hiç kilo almamışsın diyyor 😂 taki ben 24 kilo aldıgımı söyleyene kadar. Doktorumda hiç göstermiyosın diyor 😂 inşallah doğumdan sonra hepsini vericem 😅😅😅
butterfly4 @Betttt ben 58 ile başladım 65 olmuşum, ben normalde hep 53 kilo civarında olurdum, hamile kalmam kilo aldığım bir döneme denk geldi, hayırlısı artık canım 🙂
Pitpit butterfly4 kesinlikle ilk ben de oturduğum yattığım yerden kalkmıyordum hatta ilk yürüdüğümde bacaklarım et kesiği olmuştu 😂 şimdi aktif öğle yemeği ve akşam yemeği sonrası 40 dk yürüyorum 👍🏻💪🏼
Melike26 butterfly4 valla 4 ay sürekli kustum 😀 sonrasında da yediğim halde almadım bebek almış sadece göbeğim başka değişen biyerim yok şükür 😀
Salmanc Nur_Husuf konuyla alakalı değil ama beni de tam 38 de sezaryene alacak doktor çevremdekiler beni huzursuz ediyor erken diye 38 sizin mi tercihiniz veya bir rahatsızlığınızmı var yoksa normal günü mü öyle
Nur_Husuf Salmanc merhaba canim hayir normal doktorum bana sordu 30 nisanmi 1 mayismi ben 1 mayis secdim 38+1 haftaliq olacaz insallah bebek tam gelismis durmumda sikinti gormediyi icin bekleme gereyi duymadi
butterfly4 @Pitpit çok iyi tatlım👍 Bana da fikir oldu teşekkür ederim, aslında uzmanlar filan hep söylüyorlar ama yapmıyordum havalar da düzeldi ben de yürüyüşe başlıycam artık
butterfly4 @Melike26 ayy zor geçmiştir ama o 4 ay, sanki artık insanın hayatı hep öyle geçecekmiş psikolojisine giriyor🙁 sonradan da kilo almaman güzel ama hem Doğum için zor hem de vermesi zor
Melike26 butterfly4 gerçekten hiç bitmeyecek sandım o kadar kötüydü ki o günler ama bitiyormuş şükür 😊 sonrasında migren ataklarım sonra da safra kesemde taş oluştu ve saatlerce sancılar çektim. Şimdi de dikkat ediyorum yediklerime ki ağrı yapmasın diye. İlk hamilelik böyle zor geçince kardeş falan düşünemiyorum valla hiç 😀 bide daha doğumu var bakalım o nasıl olacak 😀
Portakalcicegim Rrraaaiiinnn gece 3 te nasıl yiyosun sekizden sonra birşey yesem midem alev alıyo uyutmuyo
Rrraaaiiinnn Portakalcicegim migdem yanıyor benimde acayip ama guruldamasina dayanamıyorum ve yansada yemek yiyorum oncedende böyleydim ben hamile olmadan, gece ne olursa olsun aç uyuyamazdım hala öyle ondan kilo alıyorum dana gibi olucam:)
butterfly4 @GulKeskin ben de o rakamları görürüm büyük ihtimal, Doğumda gerçekten zor mu oluyor canım ? verebildin mi peki o kiloları sonradan ?
butterfly4 @Elifee minnoş kaç kilo canım, benim 22 hafta 467 gr, doktor az ya da fazla demedi yorum yapmadı