Cansellumit butterfly4 ya ne kadar aciksam da 8 den sonra yemek yemiyorum hem rahatsız ediyo hem de kilomu dengede sağlıyorum
butterfly4 @Cilekannesi benim bulantılarım 16-17 haftalarda geçmişti darısı başına canım 🙂 bulantıdan mutfağa giremiyordum şimdi de mutfaktan çıkmıyorum 😁
butterfly4 @Merv52 bilmiyorum ki canım ama bana sorarsan iyi, kilo almak hem Doğumu zorlaştıran birşey hem de sonradan vermesi zor, hem de çocuk için bir faydası yok
butterfly4 @Seyda_syd kilo yapmayan şeylerden yediğinden o zaman, ben ekmeksiz ne kahvaltı ne yemek sofrasından kalkamıyorum hep öyleydim🙁
butterfly4 @Rrraaaiiinnn 😁😁 normalde de yiyip yiyip kilo almayanlar varya demekki onlar hamile kalınca da kilo almıyo, ben normalde de dönem dönem kilom değişirdi yememle orantılı olarak
Meriipella1 @butterfly4 20 haftalık olduk 1 kilo aldım bugüne kadar biraz dikkat et bence ilerde yine alırsan dahada çoğalmasın
butterfly4 @Yektaaa normal Doğum yaptıktan sonra eski kilona dönmen kolay mı olmuştu canım, korse kullandın mı bir de onu merak ettim
butterfly4 @Cansellumit ben de öyleyim tatlım, hamilelik öncesinde de 8 den sonra yemezdim rahatsız ederdi beni
Rstasar butterfly4 40 haftada 15 kilo aldim dogumdan 15 gun sonra tartildim 8 kilo gitmisti suan 69 kiloyum 40 im cikacak 9 kilo verdim toplamda.Yani 6 kilo kaldi vermem gereken 🙁
butterfly4 @Meriipella1 az bir kiloyla hamileliği tamamlayacaksın gibi görünüyor 🙂 Dikkat edicem evet 🙄