• Bebeğimin cinsiyeti

Merhaba, bugün tam 15 haftalığım. Bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Hiç farketmezdi benim için ilk bebeğim, ama hep erkek hissetmiştim. Eşim de kız hissediyordu🐣. Oğluşum olucak. Hemen girer girmez gösterdi pipisini, doktor çok hareketli, keyifli dedikçe mutluluktan ağladım. O kadar mutluyum ki, kızım olsa da hiç değişmeyecekti bu mutluluğum, ama hep karnımı oğluşum diye severdim ya hissetmiş olmamın verdiği mutluluk mu bilmiyorum. Allah sağlıklı sıhhatli bahtı güzel bebişlerimiz olmasını nasip etsin inşallah 🙏

Sumbul hayırlı olsun cnm bende aynı senn gibi hissettim Benimde oğlum oluyor o an bende ağladım 😁🙏🏻 Allah herkesin bebeciğini sağlıkla kucağına versin inşallah 🙏🏻💕

Nesringurkan ben hamilelik öncesi aşırı tatlı yiyen, et kebap seven, iş yerinde ve evde akşamları elinden demli çay düşmeyen biriyken, hamileliğin 7. Haftasından itibaren bu 3 ünden de tiksinti oldu. Muz dışında ağzıma tatlı meyve dahi süremiyorum. Ekşi çorba ve acılı şalgam düşkünlüğü oldu. Ama canım bu tamamen bünye ile alakalı, benim çok yakın bi arkadaşım da benden 3 hafta önde deli gibi tatlı yediğini söylüyor onun da oğluşu olacak. Ve o hiç mide bulantısı yaşamadı. Ben 11. Haftamda hamilelik oncedine gore 5 kilo vermistim. Bence cin- rus takvimi ve neye aserdigine bakarsk cinsiyet tahmknj sagliksiz. Tamamen bunye ve kisiye ozel canim 🤗 Allah herkes in gonlune gore saglikli hayirli evlatlar nasip Etsin insallah 🙏🏻😇

10+4 um canim suan 11+5 te gidicem doktora

Saglikci gösterirse söylerler kesin değil ama ben 11+1haftalıkken gittim ultrasona 11+6 çıktık erkek dedi ama kesin değil dedi hayırlısı inşallah

Sevgim tecrubeli bi doktor tanidigim var ona gidicem nazimda gecer aksama kadar beklerim gerekirse 😂

Saglikci Rabbim hakkında ne hayırlıysa onu versin herşeyin başı sağlık ve hayırlı olması ama insan istiyor neyi yoksa Allah kalbinizdekini verir inşallah buraya at öğrenince ben bile merak ettim

Post acicam merak etme o kadar heycanliyim yanii😂

Sevgim şuan 15 + 3 üm ama tam 15. Haftam da öğrendim (3 gün önce)

Sumbul kesin mi söylüyorlar yoksa olabilir mi diyolar bende 3 hafta daha durup özele gitmek istiyorum kesinleştirmek için ikili taramada erkek dedi tabi kesin deģil

Hayırlı olsun gözünüz aydın ☺ Kız erkek fark etmiyor da insan merak ediyor işte ☺ Biz de 16+4 teyiz ama hala öğrenemedik bacaklarını bağdaş kuruyor 😂 sizin olay gibi eşim kız diyor ben erkek hissediyorum 😂 bakalım hangimiz bilcez Yarın doktor randevumuz var gösterir inşallah ☺