Hatice0606 BaharYlmaz ben üniversiteyi aradığımda ayrıntılı için sadece rapor yazıyoruz ayrıntılı ultrason yok dedi ne demek istedi anlamış değilim 😑 bu gidişle bütçeyi zorlayıp özele gtcem galiba
KubraatMacit Sevgul8592 80 tl muanesi ama testler reyapa göre çok uygun ben ikili test yaptırmadım düşünmüyorum pek
Aycncan Çorludayım bende bizde 1.5 yıldır burdayız hiç sevmiyorum ama napalım eşimin işi mecbur katlanıyoruz 12+2 günlük hamileyim Vega dilber karkınere gidiyorum çok tatlı bi bayan çokta iyi bi doktor
Beratzgenci Bizde merkezdeyiz 17+1 olduk star medical Ozgur beye gidiyorum resmen doktorumuza asigiz 😂 🤰👼
Findikkurdu Gmznr39 sizdemi gittiniz sezer beye. Bana birqz suratsiz gelio ama iyi anliyo bilgili. Bilgisi daha onrmli tabi.
Gmznr39 Findikkurdu ben Lüleburgaz’dan kalkıp ona gelmiştim 22.haftamda kuzenim onda Doğum yaptı ve çok memnundu benim için de bilgisi önemli olduğu için o kadar yol gittim onun için ve bir sorunumuz vardı bebekle ilgili o kadar rahatlattı ki bizi Allah razı olsun ondan
Eylem Beratzgenci volkan akele gidiyorum genesise bende memnun kaldm da yengem hemsire onermedi sonra cerrahisi iyi degil dedi bide volkan beyi cok duyuyordm o yüzden cnm
YelizOkursoy Sevgul8592 salı pazarında var bursadan sadece pazarın olduğu günler geliyorlar. Acayip güzel turşuları var 😋