Nur1234 Findikkurdu yaz çok guzel piknik die bi yer var tekirdağ da yakın deniz falan mesafe o kadar uzak degil kış çok kötü bide hamileyim evde patliyorum 🤕😩
KubraatMacit Findikkurdu ben 2 senedir mecburen buradayım gidecek bir yer yok yazları anca dağa taşa pikniğe gidiyoruz 😒
Findikkurdu Gmznr39 sizdemi gittiniz sezer beye. Bana birqz suratsiz gelio ama iyi anliyo bilgili. Bilgisi daha onrmli tabi.
BaharYlmaz Hatice0606 ultrason güzel fakat ben detaylı için özel doktora gittim vatan Hastanesi Emre bey sadece salı günleri geliyor ama tavsiye ederim
KubraatMacit Sevgul8592 ben özlem hanıma gitmiştim. Ultrason odası çok aydınlık hiç bir şey anlamadım çok sessiz konuşuyordu birde ben vatan Hastanesi Nilüfer hanıma gidiyorum
Sevgul8592 KubraatMacit çorludan bayağı var ikili testini yaptırdınmı vatanda ne kadr ücret aldılar muayene ne kadr bnde değiştrmeyi düşünüyorm da
KubraatMacit Sevgul8592 80 tl muanesi ama testler reyapa göre çok uygun ben ikili test yaptırmadım düşünmüyorum pek
Hatice0606 BaharYlmaz ben üniversiteyi aradığımda ayrıntılı için sadece rapor yazıyoruz ayrıntılı ultrason yok dedi ne demek istedi anlamış değilim 😑 bu gidişle bütçeyi zorlayıp özele gtcem galiba