Nur1234 Sevgul8592 tatlım ben emlak konukların da otryrum burya tayinimiz çıktı yaklaşık 7 aydr buradayım. Bi yer biliyorum ama nasıl tarif edicem onu bilmiyorum 😔
YelizOkursoy Sevgul8592 salı pazarında var bursadan sadece pazarın olduğu günler geliyorlar. Acayip güzel turşuları var 😋
Findikkurdu Nur1234 alisabildiniz mi buraya biz de buraya mecbur geldik hic alisamadim😕 hangi doktora gidiyorsunuz
Nur1234 Findikkurdu kötü hic arkadşım yok sitede komşuluk bitmiş derece reyap hastanesi feride hanım benimkisi canım
Sevgul8592 Findikkurdu reyap özlem hanıma gidiyorm alışmak konusunda ise bnde alışamadım ve hiçte sevmedim sn hangi dktora gidiyosn
KubraatMacit Sevgul8592 ben özlem hanıma gitmiştim. Ultrason odası çok aydınlık hiç bir şey anlamadım çok sessiz konuşuyordu birde ben vatan Hastanesi Nilüfer hanıma gidiyorum
MintiriskamM Tekirdağ Çorlu 😊 14+6 yız. 16 şubatta randevum var bakalım cinsiyeti öğrenebilecekmiyiz 😍
Nur1234 Findikkurdu yaz çok guzel piknik die bi yer var tekirdağ da yakın deniz falan mesafe o kadar uzak degil kış çok kötü bide hamileyim evde patliyorum 🤕😩
KubraatMacit Findikkurdu ben 2 senedir mecburen buradayım gidecek bir yer yok yazları anca dağa taşa pikniğe gidiyoruz 😒