seon90 Seymaanne ya o senin şişme durumuna bağlı.benm karnım 6. Ayda çıkmaya başladı🙂)) ben başladım 5. Ayda kullanmaya meğersem benm iç karnım genişmiş o yüzden karnım geçbüyümeye başladı
Dmyg seon90 bİşey sorabilirmiyim bende 6 haftalık hamileyim 7. Haftaya giricem bugün mustela aldım çatlak öncesi o şimdiden kullanıyım diye siz hep mustela mı kullancaksınız çünkü çatlak öncesi yazıyo ?
seon90 Dmyg zaten çatlamaması için sürüyorsun çatladıktan sonra sürsen hiç bir kremin yapın faydası olmaz.o krem yağ falan hepsi çatlamasını önlüyor.şimdi kullanmaya başla ama cok erken ama istersen her banyodan sonra sür 6.aydan sonra hemen hemen hergün sür.
Dmyg Seymaanne valla ben 6 haftalık hamileyim şuan kullanıyorum çatlak öncesi diye mustelayı aldm korkuyorum çatlar diye 😂
Dmyg seon90 biraz kilo aldım ben şimdiden çünkü bende bulantı falan olmuyo bide sigrayı bıraktım o yüzden sanırım kullanıyım dedim korktum açıkcası çatlar diye bebek yağı sürüyorum hergün ama mustelayı da aldım şimdiden 🙈
seon90 Dmyg bebek yağı kıllanma yapıyor diye duydum bilmiyorum ne kadar doğru.ben yağ falan kullanmadım çünkü emmiyor vücudum yağı.kremle daha rahat ediyırum.
Sulegorkemakyol Ozgesah355 bebek yağı hem fiyatlar olarak daha uygun hemde çok daha güzel nemlendiriyor
Ozgesah355 Sulegorkemakyol cildim o kadar kuru ki, bebek yağı nemlendirici olarak kullandığım halde nemlendirmiyor beni o yüzden düşünmedim🙄
Eeg Sakın hızlı kilo almayın. Ben 8. haftadan beri bir gün badem sütü, bir gün kakao yağı sürdüm. 38+5 bugün aman maşallah çatlak falan olmadı. Üstelik annemin karnı komple çatlak. Badem sütü bebak, kakao yağı vaseline
Ozgesah355 Eeg vazelin zararlı diye biliyorum ben. Ama kakao ve badem yağı duydum bende istiyorum başlıcam onlara
Sinemuhammed Ben ilk hamilelğimde bebek yağı kullandım hiç çatlağım olmadı şimdi bio oil aldım inşallah buda iyidir 🤗
Ayme1120 Merhaba hanımlar badem yağı kıllanma yapiyor dediler doğru mu bilmiyorum. Doktoruma sordum en doğalı zeytinyağı dedi 37 haftalik hanileyim yeni oluşmaya başladı küçük küçük çatlak ama illa ki oluyor ya normal bisey 😂
Zeynocannn Ozgesah355 Ben Dermoeczanem'den aldım 110 liraydı şimdi indirime girmiş tekrar, baktım siizn için. https://www.dermoeczanem.com/lierac-phytolastil-catlaklar-icin-jel-200-ml Biraz pahalı ama yakınımdaki birkaç kişinin tavsiyesi üzerine aldım.
Lmnkeskin Mustela lierac kakao yağı zeytinyağı bebek yağı hepsini kullandım 30 haftadayım malesef göbeğimde çatlaman yerim yok çatlayacak olan gerçekten çatlıyormuş bunu öğrenmiş oldum 😳😌
Eeg Ozgesah355 krem türü olan vazelin değil. Vaseline markanın ismi, vaseline markasının kakao yağı bu