Aysealty Ozgesah355 bioil kullandm bende karnımda tüylenmeler oldu muhtemelen hormonlardandır ama ben panik yapıp bıraktm hemen.şimdi lierac kullanıyorm daha memnunum arada kantaron yagıda sürüyorm her derde deva☺
Aminekubra Bende mustela kullanıyorum 7. Ayımdayım henüz hiç çatlağım olmadı ama düzenli kullanmak şart sanırm
Aysealty Ozgesah355 evet bioil cok yaglı bir his bırakıyor malesef emilmesi uzun sürüyor lierac öyle degil ama hemen emiyor vücut. kantaron yagı herseye cok iyi geliyor yanıklara yaralara hatta kabızlıktan dolayı hemoroid oluyor bu ara cok ona bile iyi geliyor her evde bulunması lazım bence özellikle cocugunuz varsa☺Ben bacagımı yakmıstım hiç iz kalmadı sayesinde☺Cok faydalı midesi rahatsız olup içen bile duydum ama ben denemem😅
NihalDemirciakr Ozgesah355 ben 30.haftamdayım acı badem yağı ve tatlı badem yağı karışımı kullanıyorum kakao yağı ve Hindistan cevizi yağı da kullanıyorum aynı zamanda şuan da çatlağım yok çok şükür 🙏☺İnşallah olmaz ilerleyen haftalarda da 🙏 bide bol su içmenin faydası var diye biliyorum ☺
Hasgulselin 25 haftalığım karnım çok fazla büyüdü zeytinyağı ve badem yağı kullanıyorum ama günde 3 litre su içiyorum hiç çatlağım yok içerden nemlendirmek de gerekiyor bol bol su içmek lazım
Eeg Ozgesah355 krem türü olan vazelin değil. Vaseline markanın ismi, vaseline markasının kakao yağı bu
Tulayyy Kuzenim kaç doktor gezip araştırıp öğrenmiş bir kaçı özellikle bebek yağı kullan demiş. Kremlere o kadar para vermeye gerek yok demiş. Oda kullanmış ve hiç çatlağı yok. Bende 16. Haftamda başladım şuan 35+0 oldum hiç catlagim yok🤗 tavsiye ederim🖒
seon90 Seymaanne sürme şimdi boşuna para vericen o kadar.5.aydan itibaren başlarsın bide karnını kaşıma tırnaklarınla.
Yaseminelebiolu Ozgesah355 Ben yurtdışında yaşıyorum buradan aldım sıvı yağ şeklinde kullanımı pek rahat belki türkiyedekinin içeriği farklıdır.😕
Busranagme Ozgesah355 mustelanın hem çatlak kremini hem çatlak yagını kullandım ve iki şişe de Bebek yagı bitirdim . Doguma 6 gün kaldı cok şükür bir çatlak olmadı . Ben mustelayı tavsiye ediyorum pişman olmazsın 🤗🙏🏻
Semiramiss Ozgesah355 vaselin kakao yağlı olandan kullandım. Bio oil de sürüyorum bazı günler. Birde Nitrugena esneklik veren bir kremi var ondan kullanıyorum. 7 ay olduk hiç bişey yok şimdilik çok şükür