Nilada aynen öyle o yorgunluğa değmiyor. Bir de e bebekte civilde filan bakarken bir yandan da hepsiburada da aynı ürünü aratın ben çoğu ihtiyacı e bebekte gidip beğendim seçtim ama siparişi hepsiburadadan verdim orda çok daha uygundu çünkü kargo parası da vermemiştim ben aklınızda olsun

merveonl Evet canım bı kac magaza var kapı süsü,takı yastıgı,masa süslemesi, süs malzemeleri vs. hersey var. İnstagrama göre cok daha uygun fiyatlarıda. Ayrıca Şarkhan var fakat orda cok dağınık bir ortam daha cok incik boncuk seyler var ama ben orayı pek begenmedim daha cok kına malzemeleri mevcut. Havuzluhan da hepsini halledebilrsin 😊 Ayrıca lohusa pijama ve gecelikleri de uygun ve cok güzel kaliteleri👍🏻

Bende ordan yapmayi dusunuyodumm simdi kafam karisti acikcasii.. Daha bir hafta once arkadasim ordan alisveris yapti hatta hic dolasma burda hersey var dedi diye beklettim biraz .. E bebek ve civile de baktim ara sira indirimde olan urunler harici ihtiyaclarda oluyo bana pahali geldi bir tuluma 50tl vermek gereksiz diye dusundum.. 0 3 ay arasi yenidoganlari iki kere giydirebilirsek kârdır diye bakiyorum cabuk buyuyolar cunku..

Nilada canım yorma diye söylüyorum kendini hastane süsü içinde GittiGidiyor n11 de toplu paketler var çok uyguna geliyor mağazalar 1 i 5 e satıyor

MerveTaer Dimi aynen cnm yorulmama değmez ozaman hastane odası süslemek için int bakıyorum ama daha karar veremedim süsleyip süslememek için 🙄 O konuda kafam karışık

gizempoyrazim Yani canım şöyle söyleyeyim Lcw da yenidoğan takımları organik olanlar 25 TL fiyatı. Orada normal semt pazarlarında olan takımlar var 15 TL satılanlar 20 TL. Bodyler de 5-7,5 TL arasında ama zaten e-bebek te de fiyatlar böyle. Ben baya araştırdım bana oraya gitmek tamamen gereksiz geldi. Tabi tercih sizin. Pazarlık konusu da şu şekilde oluyor mesela cok toplu bi alısverıs yaptınız onun üzerinden indirim yapıyorlar.

Nilada biz geçtiğimiz hafta tüm alışverişimizi ordan yaptık herşeyi toplam 2500 gibi bişey tuttu. Nakit alırsanız daha iyi kred kartına %10 komisyon alıyolar

Busucan çok mu uygun 120 tl bi gecelik pahalı geldi almadım normal bi gecelik mağazasına gittim 50 tl ye aldım daha güzel

MerveTaer Ben 50 TL ye cok güzel gecelikler buldum 😊 120 ye hic görmedim acıkcası. Farklı magazaya baktınız sanıyorum

Nilada ben flama aldım bide bi kaç balon al fotoğraf çekmek için yeter bence çok lükse kaçmaya gerek Yok bebek geldikten sonra masrafı daha fazla oluyor 10 lirada 10 liradır yavrularımızın geleceği

Nilada birde şöyle yapın bi ürünü alırken o sırada internetten fiyatlarada bakın daha uyguna bulabiliyomusunuz diye, biz aslı bebe diye bi mağazaya gittik kuzenimin arkadası yönlendirdi oda ordan alışveriş yapmış hem onun sayesinde hemde köylümüz çıktılar o sebeple güzel bi indirim yapmışlardı. Oraya giderseniz benim yönlendirdiğimi söyleyebilirsiniz bizimle harun bey ilgilenmişti samsun çarşambalı derseniz hatırlar sanıyorum ki 😌

Nilada ayrıca fotoğrafçıyım yani düşün kendi hastane odam için bi flama birde kapı süsü aldım

Gzd Evet canım kesinlikle bende hemen internet fiyatlarını kontrol ediyorum en mantıklı alışveriş şekli👍🏻

• Gzd bunu yanıtladı.

MerveTaer Bende süslersem en fazla bi kaç balon hastaneye gelenlere lohusa şerbeti ve çikolata diye düşünüyorum bakalım bende çok fazla abartıya kaçmak istemiyorum eşimde gerek yok diyor zaten 😏

Ben Kartal’dan oraya gittim gidip gelene kadar öldüm resmen bize baya uzaktı 10 kere oturduk bi yerlerde sabah çıktık döndüğümüzde akşam olmuştu ve fiyatlar hayal kırıklığına uğrattı annemler orada oturuyor ben Ankara Dayım tayinden dolayı doğma büyüme istanbulluyum ankaradan eşimle oraya gittik fakat hayal kırıklığı emin ol Ankara’da daha ucuz yerler buldum tabi amaç gezmekti fakat pişman da olduk yani oraya gidip boş dönmek

Ablam 8 ay once ordan yapti alisverisini 120tllik kapi susunu 50tlye yaptirdi hemde tamamen kendi secti suslerini ve birlestirmesini yaptirdi cok hoş olmustu.. gecelik sabahlik takiminida uyguna almisti çekme yada renk atma gibi bir sorunu olmadi hic süslükte biseyler almisti tanesi 50kurusa geldi biz cok begenmistik . Gezmek gormek isteyen icin gidip gorulebilir diye dusunuyorum