Merhaba hanımlar tavsiye üzerine yarın eşimle birlikte havuzlu hana gitmeye karar verdik toplu bi alışveriş yapmak için 27. Haftayım bişey almadık henüz toplu alırsak daha iyi olur diye düşündük oradan alışveriş yapan varmı acaba herşey oluyormu orda biberon emzik tarak takımı vs gibi şeylerde varmıdır acaba daha önce gitmedik sadece toplu alışveriş için orayı tavsiye ettiler😊
Eminönü havuzluhan
Nilada evet her şey oluyor ne lazımsa var beze kadar ama fiyatlara dikkat edin bu ara tüm bebek mağzalarında indirim var çünkü oradakinden daha ucuza bulabilirsiniz e bebekte civilde filan aynı markaları. Ben e bebekte indirim yokken gitmiştim ona rağmen havuzluhanda bazı şeyler daha pahalıydı
Ben yaptım fakat pahalı yani keşke gitmeseydim diyorum internette daha ucuz e bebek civil baby mall mağazalarına bakın birde gecelik içinde ouletpijama ve çeyize dair sayfası var oraya bakabilirsiniz yorulduğum yanıma kaldı
BesteCanerKutluzolu Ya teşekkür ederim zaten toplu alışveriş yapalım hem biraz daha uyguna gelsin diye düşündük ama orasıda pahalıysa zaten boşuna gitmeye gerek yok e bebek yada civilden alırız daha iyi hem gidip yorulmamış oluruz 😊
Nilada aynen öyle o yorgunluğa değmiyor. Bir de e bebekte civilde filan bakarken bir yandan da hepsiburada da aynı ürünü aratın ben çoğu ihtiyacı e bebekte gidip beğendim seçtim ama siparişi hepsiburadadan verdim orda çok daha uygundu çünkü kargo parası da vermemiştim ben aklınızda olsun
merveonl Evet canım bı kac magaza var kapı süsü,takı yastıgı,masa süslemesi, süs malzemeleri vs. hersey var. İnstagrama göre cok daha uygun fiyatlarıda. Ayrıca Şarkhan var fakat orda cok dağınık bir ortam daha cok incik boncuk seyler var ama ben orayı pek begenmedim daha cok kına malzemeleri mevcut. Havuzluhan da hepsini halledebilrsin 😊 Ayrıca lohusa pijama ve gecelikleri de uygun ve cok güzel kaliteleri👍🏻
Bende ordan yapmayi dusunuyodumm simdi kafam karisti acikcasii.. Daha bir hafta once arkadasim ordan alisveris yapti hatta hic dolasma burda hersey var dedi diye beklettim biraz .. E bebek ve civile de baktim ara sira indirimde olan urunler harici ihtiyaclarda oluyo bana pahali geldi bir tuluma 50tl vermek gereksiz diye dusundum.. 0 3 ay arasi yenidoganlari iki kere giydirebilirsek kârdır diye bakiyorum cabuk buyuyolar cunku..
gizempoyrazim ayın 11 inde e bebekte giyim indirimi var ayrıca bizzat gidip Waikiki de bakabilirsiniz
gizempoyrazim Yani canım şöyle söyleyeyim Lcw da yenidoğan takımları organik olanlar 25 TL fiyatı. Orada normal semt pazarlarında olan takımlar var 15 TL satılanlar 20 TL. Bodyler de 5-7,5 TL arasında ama zaten e-bebek te de fiyatlar böyle. Ben baya araştırdım bana oraya gitmek tamamen gereksiz geldi. Tabi tercih sizin. Pazarlık konusu da şu şekilde oluyor mesela cok toplu bi alısverıs yaptınız onun üzerinden indirim yapıyorlar.
BesteCanerKutluzolu Aklımda bulunsun cnm çok teşekkür ederim 😊