• Van
  • Van anneleri

Inchkn3510 yok perinotoloji de reyhan hanım yaptı oraya yönlendiriyorlar ayrıntılı için

• MKES bunu yanıtladı.

Babymam biz ilcedeyizde aradgmda sabah 5 6 gbi gelin dediler nasil olcak sirayla filan mi birde kac dkk surdu

MKES canım sabah ben 7 bucuk gibi gitmiştim sıra vardı kayıt yaptıramıyorsun o sıraya göre sekreter geldiginde kimliğini alıp içeriye çağrıyo tanıdığınız varsa yardımcı oluyorlar geç gelseniz bile alırlar ama baya kalabalık oluyor ne kadar erken o kadar iyi tabi daha önce kadın doğuma gidip seni doktorun sevk etmesi gerekiyor birde 20 dk yakın galiba benim yaramaz hareket etmedi ogün 3 kez girdim dönmeyince ertesi gün tekrar girdim 😬

Bölgedeki Reyhan hanım gidecekti diye biliyorum. Araştırıp öyle gidin bu ara detaylı ultrason yaptıracak arkadaşlar

Babymam ıkılı test zamanı gıtmıstım bende cok kalabalıktı benımkı de donmedı bı kac kez ugrastı ertesı gune kalmıstı

okem hareket etsin diye yemek yedim tatlı yedim yürüdüm nazlı çıktı detaylıya giderken baya karnınızı doyurup gidin hareket etmiyor bebişler çok uğraştırıyo insanı 😂

• okem bunu yanıtladı.
          • okem bunu beğendi.

Babymam aynı seylerı yaşamısız bende sureklı yedım merdıven cıkıp ın dedı yaptım banamısın demedı uyudu durdu

Cigdem3565 organlarına bakıyorlar kemiklerine vücudunun bütün ayrıntılarını inceliyorlar herhangi bir kist veya sorun varmı diye

• okem bunu yanıtladı.

Yüzüncüyila gdicem bn o ilceye daha yakin malesef tanidik hic kimse yok nasip insallah sakin olur🤲🏻🤲🏻

Hanımlar sağ kasik ağrısı yaşayan var mı ben 18+3 oldum dünden beri bi sağ tarafta ağrı hissediyorum bıçak saplanir gibi

• ikbl bunu yanıtladı.

ikbl benim tam kontrol sonrası oldu yoksa sorardım şimdi geçmezse gidicem artık ama her zaman sıra bulmak mümkün olmuyor herkesin bu sene dogurasi gelmiş maşallah 😑