Babymam kadin dogumcunuz mu yapti detayliyi?
Van anneleri
Hemsire5765 tesekkur ederim canım
Inchkn3510 yok perinotoloji de reyhan hanım yaptı oraya yönlendiriyorlar ayrıntılı için
MKES canım sabah ben 7 bucuk gibi gitmiştim sıra vardı kayıt yaptıramıyorsun o sıraya göre sekreter geldiginde kimliğini alıp içeriye çağrıyo tanıdığınız varsa yardımcı oluyorlar geç gelseniz bile alırlar ama baya kalabalık oluyor ne kadar erken o kadar iyi tabi daha önce kadın doğuma gidip seni doktorun sevk etmesi gerekiyor birde 20 dk yakın galiba benim yaramaz hareket etmedi ogün 3 kez girdim dönmeyince ertesi gün tekrar girdim 😬
Bölgedeki Reyhan hanım gidecekti diye biliyorum. Araştırıp öyle gidin bu ara detaylı ultrason yaptıracak arkadaşlar
Babymam detaylı testte neleri söylüyorlar merak ettim
Cigdem3565 organlarına bakıyorlar kemiklerine vücudunun bütün ayrıntılarını inceliyorlar herhangi bir kist veya sorun varmı diye
Yüzüncüyila gdicem bn o ilceye daha yakin malesef tanidik hic kimse yok nasip insallah sakin olur🤲🏻🤲🏻
Hanımlar sağ kasik ağrısı yaşayan var mı ben 18+3 oldum dünden beri bi sağ tarafta ağrı hissediyorum bıçak saplanir gibi
Hemsire5765 bende de oluyor bazen heralde normaldir doktora gittiğinizde yinede mutlaka danışın ben hep unutuyorum
ikbl benim tam kontrol sonrası oldu yoksa sorardım şimdi geçmezse gidicem artık ama her zaman sıra bulmak mümkün olmuyor herkesin bu sene dogurasi gelmiş maşallah 😑