• Van
  • Van anneleri

Sevgili anneler 17 şubatta civilin van şubesinin resmi açılışı yapılacakmış ve çoğu ürün indirime giricekmiş bugün gezdim ben gayet güzel şeyler vardı ama açılışa özel indirimler için almadım imkanınız olursa gidin bakım derim birde e bebekte emzirme ürünlerinde ve temizlik malzemelerinde bugün için %28 indirim varmış yarında tüm tekstil ürünleri indirime giricekmiş bilginiz olsun eğer almak isterseniz diye haber vereyim dedim sevgiler 🤗👋👋

Babymam ben de eşime soruyordum açıldı mı diye ihtiyaca binaen oldu teşekürler

Pnrms rica ederim canım açılmış ama resmi açılış yapılmamış 🤗

Inchkn3510 182 arayın ordan bilgi alın bunun için eğer Van a gelirseniz siz bölge eğitim araştırma hastanesine gidin 21. Haftanizda detaylı ultrason için kayıt açtırin sabah erken saatte giderseniz daha iyi olur kayıt işlemleri için beni tam olarak bilmiyorum 21. Haftamda gidicem öncesinde giderseniz kabul etmiyorlar 20. Haftanın dolması gerekiyor

Hemsire5765 vana carsamba gunu gitcem devlet hastaneside carsamba gunu icin randewu gunu vermiyo dolu. Her doktor farkli diyor banada doktorum 20. Haftada yaptir gecirme demisti riskli gorulen durumlarda erkene çekebilir. Vana erken gitme durumum yok zaten yol en az 4 saat suruyo. Ak damar yapiyormus detayliyi bilginiz war mi?

Inchkn3510 özeller de yok üniversite ve devlette var canım. Eşim doktorla görüşmüş 22.haftamın sonundaydım doktor kemik oluşmuştur baksak organlar net gözükmez demişti biz geç kaldık baktıranadık hala vicdanımı rahatsız ediyor. 17 ile 22. hafta arası bakılıyormuş 20 ye sarktırmadan git derim

Pnrms anlamadigim şey batidakı arkadaşlarimin çogu özellerde 300 700 arasi baktırabiliyoken buralarda niye yok. Devlette gun yok ki dolu randewular

• okem bunu yanıtladı.

Inchkn3510 çunku burası dogu batının cogu olanakları yok ya da kısıtlı

Bizde gorevden dolayi Vandayiz son yilimiz😍😍21 haftaligiz kizlar detayli ultrasonu nerde yaptrdinz bizde yasemin hanima gdioruz

MKES darısı başımıza bölgede reyhan hanım yapıyor dıye bılıyorum 🤗

Inchkn3510 yok perinotoloji de reyhan hanım yaptı oraya yönlendiriyorlar ayrıntılı için

• MKES bunu yanıtladı.

Babymam biz ilcedeyizde aradgmda sabah 5 6 gbi gelin dediler nasil olcak sirayla filan mi birde kac dkk surdu